O'Neill a jucat în Serie A pentru Cagliari și Juventus, fiind coleg chiar cu legendarul Zinedine Zidane la Torino. Uruguayanul a evoluat de 19 ori și pentru naționala țării sale, însă apogeul carierei sale a fost la Juventus, unde a evoluat alături de nume precum Inzaghi, Del Piero sau Zidane.
Cariera sa a fost scurtată însă din cauza problemelor cu alcoolului. După doar un sezon petrecut la Juventus, el a ajuns la Perugia, unde a jucat doar nouă meciuri. Deși a fost convocat pentru naționala Uruguayului la Mondialul din 2002, O'Neill nu a mai avut loc în Serie și s-a întors la Naccional, de unde s-a retras la 30 de ani.
"În total, am avut 14 milioane de dolari și am pierdut totul. Am avut tone de prieteni și astăzi, trăiesc cu o duzină de vagabonzi ca mine, ne ajutăm reciproc. Dar nu mă deranjează să fiu sărac, nu am vrut niciodată să fiu bogat.
Serie A
Milan a devenit campioana Italiei, după o pauză de 11 ani
22/05/2022 LA 18:00
Am destui bani ca să-mi cumpăr o băutură. Pot mânca orez cu ouă, este foarte bine. Alcool, cai lenți, femei rapide și multe pariuri, de aceea nu mi-a mai rămas nimic", a declarat O'Neill pentru El Pais, citat de DigiSport.
”Vreau să continui să trăiesc așa, nu vreau să fiu lângă oameni bogați. Nu mi-am dorit niciodată asta. Din fericire mai există moralitate în lume, oameni care au văzut că am probleme și m-au ajutat”, a afirmat el.
În prezent O'Neill este vânzător într-un magazin alimentar din Paso De Los Toros, orașul său natal din Uruguay.
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42