Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un fost jucător al lui Juve, dezvăluiri dureroase: "Am avut 14 milioane $ şi am pierdut tot”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 23/07/2020 la 14:58 GMT+3

Fabian O'Neill., fost jucător la Juventus, a povestit cum a luat viața sa o turnură neașteptată. Uruguayanul a pierdut toți banii adunați din fotbal - 14 milioane de dolari.

Fabian O'Neill

Credit imagine: Imago

O'Neill a jucat în Serie A pentru Cagliari și Juventus, fiind coleg chiar cu legendarul Zinedine Zidane la Torino. Uruguayanul a evoluat de 19 ori și pentru naționala țării sale, însă apogeul carierei sale a fost la Juventus, unde a evoluat alături de nume precum Inzaghi, Del Piero sau Zidane.
Cariera sa a fost scurtată însă din cauza problemelor cu alcoolului. După doar un sezon petrecut la Juventus, el a ajuns la Perugia, unde a jucat doar nouă meciuri. Deși a fost convocat pentru naționala Uruguayului la Mondialul din 2002, O'Neill nu a mai avut loc în Serie și s-a întors la Naccional, de unde s-a retras la 30 de ani.
"În total, am avut 14 milioane de dolari și am pierdut totul. Am avut tone de prieteni și astăzi, trăiesc cu o duzină de vagabonzi ca mine, ne ajutăm reciproc. Dar nu mă deranjează să fiu sărac, nu am vrut niciodată să fiu bogat.
Am destui bani ca să-mi cumpăr o băutură. Pot mânca orez cu ouă, este foarte bine. Alcool, cai lenți, femei rapide și multe pariuri, de aceea nu mi-a mai rămas nimic", a declarat O'Neill pentru El Pais, citat de DigiSport.
”Vreau să continui să trăiesc așa, nu vreau să fiu lângă oameni bogați. Nu mi-am dorit niciodată asta. Din fericire mai există moralitate în lume, oameni care au văzut că am probleme și m-au ajutat”, a afirmat el.
În prezent O'Neill este vânzător într-un magazin alimentar din Paso De Los Toros, orașul său natal din Uruguay.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo