SID

Un glonț în plic! Scrisoarea de amenințare primită de Antonio Conte

Un glonț în plic! Scrisoarea de amenințare primită de Antonio Conte

16/11/2019 la 12:19

Antonio Conte (50 de ani) se află sub protecția poliției din Milano după ce a primit o scrisoare de amenințare, cu un glonț într-un plic.

Forțele de ordine sunt plasate în aceste momente atât în fața casei antrenorului lui Inter Milano, cât și la baza de antrenament a clubului din Serie A. Poliția din Italia a deschis o anchetă și încearcă să dea de urmele persoanei care a trimis scrisoarea.

Chiar dacă mulți se gândesc că este doar o farsă, autoritățile tratează cu maximă seriozitate cazul, conform surselor din presa italiană. Nu este prima oară când o astfel de acțiune intră în atenția poliției din Italia. De-a lungul timpului, mai mulți politicieni au primit astfel de scrisori de intimidare, în interiorul cărora se afla și un glonț.

Fanii lui Juventus, atacatorii lui Conte?

Jurnaliștii italieni au lansat o ipoteză potrivit căreia fanii lui Juventus ar putea fi în spatele amenințării. Conte, fost jucător și antrenor la clubul din Torino a semnat în această vară cu marea rivală Inter, iar acest lucru i-ar fi putut imflama pe fanii campioanei Italiei.

Juventus este lider în Serie A, cu un singur punct peste Inter Milano, după 12 etape disputate.