Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un glonț în plic! Scrisoarea de amenințare primită de Antonio Conte

Cosmin Cioboata

Publicat 16/11/2019 la 12:19 GMT+2

Antonio Conte (50 de ani) se află sub protecția poliției din Milano după ce a primit o scrisoare de amenințare, cu un glonț într-un plic.

Erhielt Revolverkugel in einem Umschlag: Antonio Conte

Credit imagine: SID

Forțele de ordine sunt plasate în aceste momente atât în fața casei antrenorului lui Inter Milano, cât și la baza de antrenament a clubului din Serie A. Poliția din Italia a deschis o anchetă și încearcă să dea de urmele persoanei care a trimis scrisoarea.
Chiar dacă mulți se gândesc că este doar o farsă, autoritățile tratează cu maximă seriozitate cazul, conform surselor din presa italiană. Nu este prima oară când o astfel de acțiune intră în atenția poliției din Italia. De-a lungul timpului, mai mulți politicieni au primit astfel de scrisori de intimidare, în interiorul cărora se afla și un glonț.

Fanii lui Juventus, atacatorii lui Conte?

Jurnaliștii italieni au lansat o ipoteză potrivit căreia fanii lui Juventus ar putea fi în spatele amenințării. Conte, fost jucător și antrenor la clubul din Torino a semnat în această vară cu marea rivală Inter, iar acest lucru i-ar fi putut imflama pe fanii campioanei Italiei.
Juventus este lider în Serie A, cu un singur punct peste Inter Milano, după 12 etape disputate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo