Italia e una dintre cele mai afectate țări de pe glob de COVID-19, iar una dintre cauze e reprezentată de faptul că autoritățile au înțeles prea târziu riscurile. În fața virusului, oficialitățile italiene au fost extrem de vulnerabile, totul fiind tratat cu extrem de multă îngăduință, la început. Un exemplu în acest sens a oferit și vârful lui Inter, Romelu Lukaku, acesta povestind ce a pățit formația de pe Giuseppe Meazza în ianuarie.
"Am avut o săptămână liberă în decembrie, iar apoi ne-am întors la treabă. Jur că 23 dintre cei 25 de jucători erau bolnavi. Nu glumesc!Am jucat împotriva lui Cagliari, iar după 25 de minute, unul dintre fundașii noștri (n.r. Skriniar) a trebuit să iasă de pe teren. N-a mai putut continua, era aproape să leșine", a povestit Lukaku, într-o discuție avută pe Instagram cu prezentatorul TV Kat Kerkhofs.
Evident, virusul care a lovit Inter nu trebuie să fi fost neapărat COVID-19, însă planează această ipoteză, mai ales că nimeni nu a fost testat. Ulterior, de la jumătatea lui februarie, fotbaliștii au făcut o serie de analize, după partida cu Juventus, echipă care a avut trei fotbaliști pozitivi la coronavirus. În acel moment, nimeni din lotul nerazzurrilor nu a fost testat pozitiv, dar trecuse mai mult de o lună de la episodul evocat de fostul atacant al lui United.
Serie A
Cum va tolera Ronaldo acest "afront"? Un juventin, despre cel mai bun jucător al torinezilor
22/04/2020 LA 04:35
Toată lumea tușea și avea febră. La încălzire eram mult mai fierbinte decât de obicei. Eu nu mai suferisem de febră de ani de zile. După meci, aveam planificată o cină cu reprezentanții de la Puma, dar le-am mulțumit și am mers direct în pat. Nu am fost testați niciodată pentru COVID-19, deci nu putem să știm sigur | Romelu Lukaku
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Guvernul chinez interzice proprietățile din străinătate. Zhang, forțat să vândă Interul!
21/05/2022 LA 06:34
Serie A
Tătărușanu vs Radu | Cum au influențat cei doi români lupta pentru titlu dintre Milan și Inter
19/05/2022 LA 13:19