Cristiano Ronaldo a înscris al 24-lea gol al sezonului însă Juventus a reușit doar un egal (1-1) la Verona, îndepărtându-se din nou de titlul din Italia.
Începutul a fost unul intens, echipa lui Andrea Pirlo ratând ocazii importante prin Aaron Ramsey și Federico Chiesa în timp ce gazdele au avut cea mai mare ocazie când lovitura de cap a lui Davide Faraoni a fost deviată în bară de Wojciech Szczesny.
Însă pe măsură ce timpul trecea, Juventus, cu mulți absenți din cauza accidentărilor, nu reușea să mențină ritmul sau să pună în pericol o defensivă foarte bine organizată a Veronei.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29

Un nou pas greșit pentru Juventus

Elevii lui Pirlo au fost nevoiți să aștepte până în minutul 49 pentru a deschide scorul după ce Chiesa i-a oferit o pasă perfectă lui Ronaldo iar portughezul a lovit din prima de la 11 metri pentru a marca 19-lea său gol din Serie A.
Verona a efectuat cinci schimbări în a doua repriză iar pariul lor a fost unul câștigător după ce Darko Lazovic a oferit o centrare ideală lui Antonin Barak, care a adus egalarea pentru gazde.
Juventus rămâne la șapte puncte de Inter iar Verona rămâne pe locul nouă.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51