Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un nou român a ajuns la AS Roma: ”Un atacant foarte tehnic și rapid!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 03/06/2020 la 21:48 GMT+3

Suf Podgoreanu (18 ani), care are dublă cetățenie - română și israeliană - a fost transferat de AS Roma.

AS Roma a transfer un nou român

Credit imagine: Getty Images

Anunțul a fost făcut de către Alfredo Pedulla, expert în transferuri.
”Chiar dacă e foarte înalt (aproape 1.95 metri), Podgoreanu este un atacant foarte tehnic şi rapid. Preferă să joace ca vârf împins, dar se poate muta în mod natural şi pe extreme (în special pe partea stângă pentru a-şi putea folosi piciorul drept).
În sezonul trecut, a dat 18 goluri pentru echipa U19 a lui Maccabi, iar reuşitele sale i-au adus promovarea la prima echipă. Podgoreanu a fost luat de Roma, club care l-a monitorizat atent în ultimele luni, înainte de a trece la acţiune”, a afirmat Pedulla pe site-ul său, potrivit DigiSport.
Roma a oferit 100.000 de euro pentru Podgoreanu celor de la Maccabi Haifa. Luna trecută, în presă a circulat informația că AS Roma s-a interesat de Florinel Coman la Cristi Chivu și Bogdan Lobonț și a făcut o ofertă pentru transferul jucătorului.
Antena Sport a informat că gruparea italiană a făcut o ofertă concretă de 8 milioane de euro, plus 10% dintr-un viitor transfer al jucătorului. Însă cei de la FCSB nu cedează: vor 10 milioane de euro și 20% dintr-un viitor transfer.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo