Anunțul a fost făcut de către Alfredo Pedulla, expert în transferuri.
”Chiar dacă e foarte înalt (aproape 1.95 metri), Podgoreanu este un atacant foarte tehnic şi rapid. Preferă să joace ca vârf împins, dar se poate muta în mod natural şi pe extreme (în special pe partea stângă pentru a-şi putea folosi piciorul drept).
În sezonul trecut, a dat 18 goluri pentru echipa U19 a lui Maccabi, iar reuşitele sale i-au adus promovarea la prima echipă. Podgoreanu a fost luat de Roma, club care l-a monitorizat atent în ultimele luni, înainte de a trece la acţiune”, a afirmat Pedulla pe site-ul său, potrivit DigiSport.
Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
ACUM 17 ORE
Roma a oferit 100.000 de euro pentru Podgoreanu celor de la Maccabi Haifa. Luna trecută, în presă a circulat informația că AS Roma s-a interesat de Florinel Coman la Cristi Chivu și Bogdan Lobonț și a făcut o ofertă pentru transferul jucătorului.
Antena Sport a informat că gruparea italiană a făcut o ofertă concretă de 8 milioane de euro, plus 10% dintr-un viitor transfer al jucătorului. Însă cei de la FCSB nu cedează: vor 10 milioane de euro și 20% dintr-un viitor transfer.
Serie A
Sarri, prea puternic pentru Mourinho! Dramatism total în "Derby della Capitale"
IERI LA 18:07
Serie A
Dybala s-a accidentat și a părăsit în lacrimi terenul. Dezastru pentru Juve: s-a "rupt" și Morata
IERI LA 13:57