Fost director sportiv la Napoli, Torino sau Genoa, Rino Foschi și-a arătat calitățile de conducător la Palermo, din care a făcut o forță în Italia (trei calificări la rând în Cupa UEFA). A adus la formația din sudul Italiei nume mari, precum Andrea Barzagli, Fabio Grosso, Cristian Zaccardo, Luca Toni, Edinson Cavani Amauri , Mark Bresciano, Fabio Simplicio, Antonio Nocerino, Salvatore Sirigu și Fabrizio Miccoli.
Acum, reputatul om de fotbal italian l-a urmărit atent pe internaționalul nostru, Dennis Man, căruia îi anticipează o carieră importantă. Românul are marjă mare de progres, beneficiind de calități impresionante, astfel că poate deveni un nume în fotbalul mondial.
"L-am urmărit pe Dennis Man de când eram director sportiv la Palermo, are o marjă de progres importantă, promite mult. A ajuns în Italia și joacă bine, are calitățile potrivite pentru fotbalul din Serie A. Dacă Parma va retrograda, îi va fi foarte greu să-l țină pe Dennis Man", a declarat Rino Foschi, potrivit Parmalive.
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24

Italienii au scris de interesul lui Milan pentru Man

Dennis Man a avut evoluții destul de bune pentru Parma, de când a fost transferat de la FCSB, chiar dacă echipa sa e într-o situație fără ieșire.
Partida de sâmbăta trecută, cu AC Milan, a fost un prilej pentru Pioli să îl urmărească pe fotbalistul nostru, iar tehnicianul formației lombarde pare că s-a convins că Man are suficientă calitate. Calciomercato News anunță că oficialii de pe San Siro se gândesc la varianta unui transfer și sunt dispuși să pună la bătaie aproximativ 15 milioane de euro.
Probabil Parma nu va accepta o sumă de genul acesta dacă rămâne în Serie A, profitul fiind prea mic. În schimb, dacă echipa retrogradează, scenariul cel mai posibil, conducerea ar putea fi forțată să renunțe la unul sau doi jucători pentru a face față cu bine crizei financiare. Trebuie spus, însă, că patronul emilianilor a promis deja că va face toate eforturile ca echipa să revină în prima ligă a Italiei din stagiunea 2022-2023, iar pentru ca acest obiectiv să fie realizat e nevoie de un lot puternic.
Pentru Man, mirajul unui club cu istoria Milanului e puternic și probabil va conta foarte mult și salariul. Totuși, din punct de vedere sportiv, ar putea fi mai indicat să rămână la Parma, fie și în Serie B, pentru că va juca titular meci de meci. La Milan îi va fi aproape imposibil să se impună pe termen scurt, iar acest lucru l-ar putea afecta atât în plan moral, cât și sportiv.
Parma e într-o situație fără ieșire, având doar șanse teoretice să se mai salveze. Trupa emiliană e penultima, cu doar 20 de puncte după 30 de partide jucate. Man și Mihăilă sunt la 7 puncte de salvare, însă Torino, care ocupă mult râvnitul loc 17, are și o partidă mai puțin disputată.
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03
Serie A
Era post-Ronaldo a început dezastruos. Juventus, înfrângere istorică, pe teren propriu, în Serie A
28/08/2021 LA 21:02