”Acest sezon nu mai are sens. Ne-am oprit, nicio echipă nu va fi la fel cum era când s-a luat pauza, meciurile vor fi cu porțile închise și punem în pericol sănătatea sportivilor. Pentru mine să reluăm sezonul ca și cum nu s-a întâmplat este o nebunie”, a declarat Cellino pentru Gazzetta dello Sport.
”Dacă ne vor forța să jucăm, sunt dispus să nu prezint echipa la meciuri și să pierdem cu 3-0 din respect față de cetățenii din Brescia afectați”, a adăugat el. Cellino, care a fost patron în trecut la Cagliari și Leeds, a luat peste picior ideea ca sezonul să fie extins până în august sau septembrie.
”Trebuie să schimbăm toate regulile naționale și internaționale: contractele jucătorilor, aspectele financiare, termenele limită cu băncile, fereastra de transferuri, presezonul, începutul noului sezon. Va fi un haos total și pentru ce?”, a afirmat el.
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24
Cellino a negat că este interesat să salveze Brescia de Serie B printr-o astfel de decizie, acuzație venită de la patronul lui Lazio, Claudio Lotito: ”Nu îmi pasă deloc de retrogradare. O merităm și este și vina mea”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03
Serie A
Era post-Ronaldo a început dezastruos. Juventus, înfrângere istorică, pe teren propriu, în Serie A
28/08/2021 LA 21:02