Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un puşti minune din Liga 1 i-a "vrăjit" pe oficialii Milanului: "Pasează perfect, viziune excelentă"

Cristian Mihală

Actualizat 13/02/2021 la 13:39 GMT+2

Ştefan Bodişteanu, mijlocaşul de 18 ani al lui Viitorul, a intrat în atenţia lui AC Milan. "Diavolii" par decişi să facă o ofertă în vară pentru jucătorul lui Hagi.

Bodişteanu e în vizorul lui AC Milan

Credit imagine: Eurosport

"Bodişteanu a ajuns în atenţia scouterilor lui Milan", notează Calciomercato, care anunţă că oficialii formaţiei de pe San Siro sunt tentaţi să îl achiziţioneze în vară.
Evident, Bodişteanu e probabil prea tânăr să facă parte din lotul lui Pioli din stagiunea viitoare, dar italienii au referinţe excelente despre tânărul mijlocaş român şi nu vor să îl rateze.
Mutarea s-ar putea face pe un preţ extrem de atractiv, în contextul în care mijlocaşul va intra în vară în ultimul an de contract cu gruparea de la malul mării.
Inclus de The Guardian între cei mai de perspectivă jucători născuţi în 2003, Bodişteanu i-a impresionat pe jurnaliştii din Cizmă cu maturitatea în joc şi cu viziunea impresionantă pentru un fotbalist de doar 18 ani.
"Semnul calității autentice e faptul că Gheorghe Hagi l-a selectat la vârsta de 11 ani pentru Academia care îi poartă numele şi apoi l-a lansat în fotbalul profesionist. Se numește Ştefan Bodişteanu și este un mijlocaş ofensiv clasic: pasează perfect, are o viziune excelentă a jocului și abilitatea de a alege cea mai bună poziție pentru a primi mingea. Poate verticaliza rapid pentru coechipieri, fiind un "10" din toate punctele de vedere. Are o inteligenţă naturală şi ne-a făcut deja să vedem lucruri impresionante pentru un puşti născut în 2003. Bodişteanu este un jucător care a făcut permanent parte din echipele de tineret ale României, arătând o mare personalitate, lucru care i-a atras şi banderola de căpitan", notează Calciomercato.
4 apariţii are Bodişteanu pentru Viitorul în acest sezon, reuşind o pasă de gol.
În măsura în care va ajunge pe San Siro, el ar fi al doilea fotbalist român aflat sub contract cu legendara grupare. Portarul de rezervă al lui Milan e Ciprian Tătăruşanu, ale cărui evoluţii au fost destul de bune de fiecare dată când s-a apelat la el.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo