„Probabil că semnează cu Juventus. În mare parte, da, semnează! E un jucător crescut de Juventus, de la 16 la 19 ani, s-a obișnuit, îl cunoaște lumea. Poate nu te acomodezi în alt campionat. Poți oricând să pleci de la Juventus la RB Leipzig sau Crystal Palace. Invers e mai greu.
El nu era luat în calcul acum pentru echipa mare. Dar a fost o conjunctură și a jucat. Dacă va semna, va fi jucătorul primei echipe și se vor baza pe el. Va juca mult mai mult. El nu a jucat multe meciuri pentru că nu a semnat. L-au băgat două partide ca să zică «Uite, noi vrem. Dar ce să-l băgăm și voi nu semnați? Trebuie să ajungem la un acord”, a declarat Manea pentru Gazeta Sporturilor.

Florin Manea a anunțat că Radu Drăgușin este aproape de semnarea unui nou contract

Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
IERI LA 05:15
”În mare, am ajuns la un acord cu Juventus. Câți bani câștigă impresarii? Mulți bani, mulți! Drăgușin continuă la Juventus, la o echipă din primele 10 din lume. Are un contract foarte bun pentru vârsta lui, iar noi vom încasa foarte bine!
Poate (n.r- întrebat dacă va deveni milionar). Cu siguranță că el va deveni milionar. Nu pot deveni eu milionar, iar el nu. Nu-i va lua mințile. Salariul este structurat foarte bine. Are niște borne de atins pentru a ajunge la acea sumă. Dar vorbim de bani mulți”, a continuat Manea.
Radu Drăgușin a atras atenția mai multor cluburi din Europa, printre care Crystal Palace, Newcastle, Wolves și Wolfsburg, potrivit presei internaționale. În cele din urmă, internaționalul român a ales să rămână la Juventus, acolo unde se află din 2018.

Radu Drăgușin, premiat la Juventus

În urmă cu 6 ani a început să se acorde premiul "Giovani Bianconeri", prin care este desemnat cel mai bun tânăr jucător de la Juventus. Primele 5 ediții au fost câștigate de Luca Clemenza, Pol Lirola, Moise Kean, Nicolo Fagioli și Hans Nicolussi Caviglia, iar distincția din acest an i-a revenit lui Radu Drăgușin.
Românul a câștigat ambele categorii. La prima dintre ele au votat 52 de experți (jurnaliști italieni, agenți FIFA, antrenori sau chiar fotbaliști activi), iar Drăgușin a obținut 311 puncte, devansânu-i pe Nicolo Fagioli (264p), mijlocaș ofensiv (20 de ani), promovat și el la seniorii lui Juve în acest sezon, și pe Elia Petrelli (206p), atacant (19 ani), vândut la Genoa în ianuarie, pentru 8 milioane de €.
Diferența dintre Drăgușin și coechipierii săi a fost una mult mai mare în alegerea fanilor. Românul a primit 508 voturi. Pe podium au mai fost Nicolo Fagioli (72) și Filippo Ranocchia (51).
Serie A
Tătărușanu primește o șansă uriașă! Românul va deveni titular după accidentarea lui Maignan
24/09/2022 LA 11:33
Fotbal
15 ani fără un campion mondial care să câștige Balonul de Aur. Benzema vrea să rupă blestemul!
21/09/2022 LA 07:26