Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Valentin Mihăilă, analizat de Roberto D'Aversa! Ce a spus tehnicianul Parmei despre român

Cosmin Cioboata

Publicat 03/03/2021 la 19:56 GMT+2

Valentin Mihăilă (21 de ani) a fost analizat de antrenorul Parmei, Roberto D'Aversa, înaintea meciului cu Inter, din Serie A, programat mâine (ora 21:45).

Valentin Mihăilă

Credit imagine: Getty Images

Valentin Mihăilă a fost titular la Parma în ultimele două meciuri din Serie A, în remizele cu Udinese (2-2) și Spezia (2-2).
Chiar dacă nu a reușit să înscrie, atacantul român a fost destul de activ în faza ofensivă, iar Roberto D'Aversa n-a trecut cu vederea. Antrenorul Parmei a vorbit despre prestațiile lui Mihăilă, spunând că "jocul său s-a îmbunătățit, dar mai are de progresat".
Valentin Mihăilă

Valentin Mihăilă, analizat de Roberto D'Aversa. Ce a spus tehnicianul Parmei

D'Aversa consideră că fostul atacant al Craiovei mai are de lucrat la finalizare:
"Mihăilă a venit accidentat aici. Cred că jocul său s-a îmbunătățit, dar mai are de progresat. A reușit să producă multe ocazii de poartă, dar trebuie să materializeze mai mult", a spus Roberto D'Aversa, la conferința de presă.
Mihăilă a bifat 9 apariții în tricoul Parmei în actualul sezon, în toate competițiile, reușind să înscrie un gol și să ofere un assist.
Parma se află în pericol, după 24 de etape disputate în Serie A. Formația lui D'Aversa ocupă penultimul loc, la 5 puncte sub linia retrogradării, și nu a mai câștigat de 16 runde.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo