Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Valentin Mihăilă, lăudat de presa din Italia, chiar dacă Parma a pierdut categoric cu Atalanta

Nicu Savin

Publicat 07/01/2021 la 11:06 GMT+2

Valentin Mihăilă a jucat 80 de minute în meciul pierdut de Parma, scor 3-0, pe terenul Atalantei. Românul a fost considerat cel mai bun jucător al Parmei de către presa din Italia.

Valentin Mihăilă

Credit imagine: Eurosport

Parma a ajuns la 4 eșecuri consecutive în Serie A și se află pe loc retrogradabil după 16 etape. După înfrângerea la scor de neprezentare de pe terenul Atalantei, Valentin Mihăilă a fost singurul remarcat al echipei conduse de Fabio Liverani. Românul a intrat în minutul 10 și a jucat până la final și, chiar dacă nu a marcat, a primit doar cuvinte de laudă din partea presei italiene.
Fostul jucător al Craiovei a fost notat cu 6 de către jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport, cea mai mare notă din toată echipa Parmei. "Are curaj și peronalitate", a scris celebra publicație italiană.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Și presa locală din Parma l-a remarcat pe român: "Meci bun pentru român, care a arătat personalitate și a fost singurul care a încercat să pună probleme Atalantei. A avut driblinguri bune și a lăsat o impresie pozitivă."
Și site-ul parmatoday.it a scris de bine despre tănărul atacant, care a fost considerat singurul jucător activ din atac în meciul de ieri: "Este un jucător interesant, cu idei, viteză și personalitate."

Mihăilă va avea un nou antrenor

Potrivit presei italiene, rezultatele negative din ultima perioadă i-au fost fatale lui Fabio Liverani, care urmează să fie demis de către conducerea clubului. Înlocuitorul său va fi, cel mai probabil, Roberto D'Aversa, cel care a condus echipa din decembrie 2016 până în august 2020.
D'Aversa fusese demis la finele sezonului trecut, dar a rămas sub contract cu Parma și se pare că e dispus să revină pe banca echipei în acest moment dificil. Următorul meci al Parmei va fi pe 10 ianuarie, pe teren propriu, contra lui Lazio, când am putea avea parte de un duel al românilor, dacă Radu Ștefan și Valentin Mihăilă vor juca pentru echipele lor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo