Articol scris de Romeo Ene
Conform Calciomercato.com, Lazio este echipa interesată de atacantul român. Formaţia din capitala Italiei a terminat pe locul 6 în stagiunea precedentă şi va evolua în grupele Europa League în noul sezon.
Valentin Mihăilă a înscris în poarta lui Lazio în meciul din Cupa Italiei, fiind primul său gol în tricoul Parmei, iar prestaţia românului l-a convins pe directorul sportiv al lui Lazio, Igli Tare. Directorul sportiv al lui Lazio a fost uimit de calitățile jucătorului care în sezonul 2020-21 a avut 17 apariții, 4 goluri și 3 pase decisive.
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cristiano Bergodi: "Mi-am găsit, aici în România, identitatea ca antrenor"
03/05/2022 LA 10:57

Mihăilă, dorit de Lazio

Conform sursei citate, Lazio, echipa lui Ştefan Radu, ar fi făcut o ofertă de 8 milioane de euro + bonusuri, practic aceeaşi sumă plătită de Parma Craiovei pentru Mihăilă vara trecută. Contractul ar fi valabil până în 2025, iar salariul ar fi superior celui de la echipa care a retrogradat în Serie B.
Până acum câteva săptămâni, Javier Ribalta, directorul sportiv al Parmei, era convins că jucătorul este netransferabil, dar oferta lui Lazio este destul de tentantă, iar fosta extremă a Craiovei ar putea fi coleg cu Ştefan Radu din sezonul viitor. Nu este exclus ca în timpul negocierilor să intre în discuţie şi un jucător de la Lazio, de exemplu mijlocaşul ofensiv Cicerelli, care a fost împrumutat la Salernitana în sezonul trecut.
Valentin Mihăilă, extrema stângă în vârstă de 21 de ani a Parmei, a anunțat că prezența sa la Jocurile Olimpice este imposibilă, pentru că procesul de recuperare va mai dura cel puțin o lună de zile. Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde România U23 este calificată, se vor desfășura în perioada 21 iulie - 7 august, iar Mihăilă a anunțat că poate fi apt 100% abia la finalul lunii iunie sau începutul lui august. Astfel că, participarea actualului fotbalist al Parmei va fi practic imposibilă.
"Direcția noastră va fi clară, indiferent de liga în care jucăm. Nu jucătorii decid dacă pleacă sau nu, ci clubul. Există contracte, indiferent de divizie. Retrogradarea nu schimbă prea mult proiectul nostru. Nu vom fi genul de club de la care jucătorii pot pleca când vor. Aici vom respecta contractele și vom face evaluările necesare, însă liga în care jucăm nu ne va afecta planurile pe termen lung", declara Ribalta în urmă cu mai mult timp.
Russian Premier League
Eric Bicfalvi, dublă în victoria lui Ural cu Dinamo Moscova! Ce au reușit ceilalți stranieri
30/04/2022 LA 13:57
Premier League
Manchester United l-a găsit pe noul Pogba! Cine e fotbalistul dorit pe Old Trafford
27/04/2022 LA 14:04