Valentin Mihăilă s-a transferat de la Universitatea Craiova la Parma înaintea acestui sezon, dar nu a jucat până acum niciun meci pentru gruparea italiană, el fiind accidentat. Atacantul de doar 20 de ani a avut o pubalgie și a necesitat o intervenție chirurgicală. Totuși, recuperarea sa este aproape de final, iar dacă lucrurile vor decurge în direcția bună, debutul său pentru Parma se apropie, cel puțin așa susțin oficialii clubului.
"L-am adus pe Mihăilă, care a avut pubalgie, dar acum este bine, nu mai simte dureri. Va mai avea nevoie de încă 20 de zile pentru a fi disponibil. Am căutat jucători tineri în străinătate, care au mult talent și sunt convins că vor demonstra", a explicat Marcello Carli, directorul sportiv al clubului italian, pentru ParmaLive, citat de digisport.ro.

Mihăilă, cel mai scump transfer din istoria Craiovei

Serie A
Dennis Man, la un pas de revenirea în Serie A! Unde este dorit și în ce condiții se face transferul
08/01/2022 LA 18:59
Prin mutarea la Parma, Valentin Mihăilă a devenit astfel cel mai scump jucător transferat de la Craiova, depășind recordul deținut de Mitriță. Acesta a plecat în sezonul 2018-2019 la New York City pentru 8 milioane de euro.
În schimbul lui Mihăilă, italienii au plătit 8,5 milione de €, dar suma poate crește în funcție de performanțele atacantului. Cele două cluburi au pus în contract mai multe bonusuri de performanţă pentru jucător, iar dacă ar fi să fie activate toate, suma pe care Parma ar urma să o plătească ar ajunge la circa 12 milioane de euro. Bonusurile sunt legate de numărul de jocuri în Serie A, de calificarea echipei în Europa League sau în Champions League.
Top 5 transferuri făcute de Craiova
  • 1. Valentin Mihăilă (Parma, 8,5 milioane euro)
  • 2. Alexandru Mitriță (New York City, 8 milioane euro)
  • 3. Andrei Ivan (Krasnodar, 3 milioane euro)
  • 4. Alexandru Băluță (Slavia Praga, 2,65 milioane euro)
  • 5. Vladimir Screciu (Genk, 2 milioane euro)
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Serie B
Turcii anunţă prima ofertă oficială pentru Dennis Man. Incredibil cât consideră că valorează
31/12/2021 LA 04:48
Serie B
Man are viitorul incert! Parma vrea să-l vândă, dar nu în orice condiții! Prima ofertă, refuzată
28/12/2021 LA 07:27