Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vârsta rămâne doar un număr pentru Cristiano Ronaldo. Anunțul făcut de portughez de ziua lui

Cosmin Cioboata

Actualizat 05/02/2020 la 15:38 GMT+2

Cristiano Ronaldo împlinește astăzi 35 de ani, iar portughezul a ținut să vorbească despre planurile sale de viitor.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Superstarul lui Juventus a recunoscut că nu se gândește încă la retragere, deși a ajuns la o vârstă la care mulți fotbaliști se pregătesc să agațe ghetele în cui.
Într-un interviu acordat pentru publicația spaniolă Marca, Cristiano Ronaldo a dezvăluit când plănuiește să-și încheie cariera de fotbalist:
"Totul depinde de cum mă voi simți și de motivația pe care o voi avea în continuare. Din punct de vedere fizic stau bine. Acest aspect nu va fi niciodată o problemă. Mă pregătesc foarte bine și cred că pot să joc cu ușurință până la 40 de ani. Factorul psihologic va fi cel care va face diferența.
Sunt conștient că orice poveste are un început și un final. Nimic nu este veșnic în viață. Totuși, mă simt în continuare puternic și îmi doresc să câștig trofee. Pot să-mi închei cariera anul viitor sau pot juca până la 40 sau 41 de ani. În orice caz, voi încerca să mă bucur de fiecare moment. Prezentul arată minunat și îmi doresc să-l trăiesc din plin.", a spus Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo - Juventus-Roma - Coppa Italia 2019/2020 - Getty Images

Ronaldo, de neoprit și la 35 de ani

Cristiano a înscris deja 10 goluri în cele 6 meciuri jucate în 2020, fiind cel mai în formă jucător din lume. În ultimul meci jucat împotriva Fiorentinei, portughezul a transformat 2 penalty-uri şi a ajuns la 9 partide din Serie A în care reușește să înscrie, egalând recordul deţinut de David Trezeguet.
De-a lungul carierei, Ronaldo a mai evoluat pentru Sporting Lisabona, Manchester United și Real Madrid. Per total, pentru echipele de club și naționala Portugaliei, CR7 a bifat 994 de apariții, 722 de goluri și 251 de pase decisive.
Superstarul lui Juventus a câștigat 31 de trofee, printre care și 5 UEFA Champions League. Ronaldo are în vitrină și 5 Baloane de Aur, fiind al doilea cel mai titrat fotbalist din istorie, la acest capitol, după Leo Messi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo