Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Verdict dur pentru Napoli, după ce partida cu Juventus, de la Torino, nu s-a putut desfășura

Cristian Mihală

Publicat 14/10/2020 la 19:11 GMT+3

Judecătorii italieni au confirmat azi că Napoli va a pierdut la masa verde, scor 0-3, partida cu Juventus, care trebuia să aibă loc la Torino, pe 4 octombrie.

Paulo Dybala battles for possession in the Coppa Italia final between Juventus and Napoli.

Credit imagine: Getty Images

Autoritățile locale din Napoli - ASL - au oprit echipa lui Gennaro Gattuso din călătoria spre Allianz Stadium, din Torino, pentru a juca cu campioana din Serie A, acum două weekenduri, după ce jucătorii Elif Elmas și Piotr Zielinski au fost depistați cu COVID-19. Din câte se pare, medicul formației din sudul Italiei nu declarase în timp util problemele, ASL fiind cea care a luat poziție în acest caz.
Azi, judecătorul Gerardo Mastrandrea a dat verdictul în acest caz, anunță Gazzetta dello Sport: Napoli pierde partida la masa verde, scor 3-0 și e penalizată cu un punct pentru că a încălcat protoclul sportiv anti COVID-19.
Această primă decizie a fost deja atacată de președintele De Laurentiis la Curtea Federală de Apel.
Potrivit raportului ASL, în baza în care s-a dat verdictul de azi, "medicul echipei Napoli a încălcat într-un mod clar și fără echivoc protocoalele prevăzute de FIGC pentru limitarea epidemiei Covid 19. Prin urmare, responsabilitatea este a clubului, acesta încălcând articolul 53, paragraful 2".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo