Superstarul lui Juventus a contractat virusul Covid-19 pe 21 martie, iar de atunci a efectuat nu mai puțin de 3 teste, însă toate au avut același rezultat dezamăgitor. Chiar dacă Dybala a fost în cea mai mare parte asimptomatic, acesta a trebuit să stea în izolare la domiciliu, fără să interacționeze cu alte persoane.
Mai devreme, Juventus a anunțat pe site-ul oficial că mijlocașul argentinian s-a vindecat și că va putea părăsi locuința, după 46 de zile:
"Paulo Dybala a realizat, conform protocolului, un nou dublu-test pentru Covid-19, iar de această dată rezultatul a fost negativ. Așadar, jucătorul nostru s-a recuperat și va putea ieși din regimul de izolare la domiciliu."
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28

Dybala: "Pot să confirm că m-am vindecat!"

Imediat după anunțul "Bătrânei Doamne" a sosit și reacția lui Dybala:
S-au zvonit multe lucruri în ultimele săptămâni, însă acum pot să confirm în sfârșit că m-am vindecat. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Gândurile mele se îndreaptă către toți cei care încă suferă din cauza coronavirusului. Aveți grijă! | Paolo Dybala
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58