Sportiello a fost primul jucător din lotul Atalantei care a fost depistat pozitiv cu coronavirus, el anunțând acest lucru pe 20 martie iar la o lună distanță el avea în continuare virusul. Bergamo a fost una dintre cele mai dur lovite regiuni din Italia dar astăzi au venit vești bune de la Atalanta.
”Atalanta BC informează că fotbalistul Marco Sprotiello, supus a două teste consecutive într-un interval de 48 de ore, a avut rezultate negative pentru COVID-19”, se arată în comunicatul clubului.
”Jucătorul, conform protocolului pentru sportivii profesioniști, va face toate verificările în următoarele zile și poate relua apoi activitatea fizică individuală”, este adăugat.
Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
ACUM 21 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Sarri, prea puternic pentru Mourinho! Dramatism total în "Derby della Capitale"
IERI LA 18:07
Serie A
Dybala s-a accidentat și a părăsit în lacrimi terenul. Dezastru pentru Juve: s-a "rupt" și Morata
IERI LA 13:57