După ce Zlatan Ibrahimovic i-a lipsit Milanului 2 săptămâni din cauza coronavirusului, liderul din Serie A a primit o nouă veste proastă în acest sens. Stefano Pioli a ieșit și el pozitiv și va lipsi o perioadă de pe banca tehnică a echipei.
Clubul de pe San Siro a confirmat oficial acest lucru, specificând că Pioli a fost singurul om din cadrul clubului care a avut rezultate pozitive la ultimele teste efectuate. Cu toate acestea, antrenamentul de astăzi al "rossonerrilor" a fost anulat.
"AC Milan anunță că Stefano Pioli a dat rezultate pozitive în urma unui test rapid efectuat în această dimineață. Autoritățile sanitare au fost informate, iar antrenorul, care în prezent nu prezintă simptome, a intrat în carantină la domiciliu. Toate celelalte teste efectuate de echipă și personal au fost negative. Drept urmare, sesiunea de antrenament de astăzi a fost anulată. Antrenamentele de dinaintea meciului cu Napoli se vor relua luni, sub rezerva verificărilor prevăzute în protocolul federal.", este comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24
În mod normal, Pioli va lipsa de pe banca Milanului la partidele din Serie A cu Napoli și Fiorentina, dar și din meciul din deplasare cu Lille din Europa League. Există totuși posibilitatea ca tehnicianul de 55 de ani să iasă negativ la următoarele teste și astfel să revină mai repede la cârma echipei.
Serie A
"Sunt un antrenor fericit!" Reacția lui Stefano Pioli, după succesul lui Milan din derby-ul cu Inter
03/09/2022 LA 19:08
Serie A
Inter rămâne la două puncte de AC Milan înainte de ultima etapă din Serie A! Cagliari, învinsă ușor
15/05/2022 LA 17:55