Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vești proaste pentru Milan! Stefano Pioli, antrenorul liderului din Seria A, infectat cu Covid-19

Nicu Savin

Actualizat 14/11/2020 la 12:59 GMT+2

Stefano Pioli, antrenorul lui AC Milan a ieșit pozitiv la un test pentru coronavirus. Clubul milanez a anunțat printr-un comunicat oficial vestea rea, menționând că tehnicianul nu are nici un fel de simptome și a intrat deja în autoizolare la domiciliu.

Stefano Pioli

Credit imagine: Getty Images

După ce Zlatan Ibrahimovic i-a lipsit Milanului 2 săptămâni din cauza coronavirusului, liderul din Serie A a primit o nouă veste proastă în acest sens. Stefano Pioli a ieșit și el pozitiv și va lipsi o perioadă de pe banca tehnică a echipei.
Clubul de pe San Siro a confirmat oficial acest lucru, specificând că Pioli a fost singurul om din cadrul clubului care a avut rezultate pozitive la ultimele teste efectuate. Cu toate acestea, antrenamentul de astăzi al "rossonerrilor" a fost anulat.
"AC Milan anunță că Stefano Pioli a dat rezultate pozitive în urma unui test rapid efectuat în această dimineață. Autoritățile sanitare au fost informate, iar antrenorul, care în prezent nu prezintă simptome, a intrat în carantină la domiciliu. Toate celelalte teste efectuate de echipă și personal au fost negative. Drept urmare, sesiunea de antrenament de astăzi a fost anulată. Antrenamentele de dinaintea meciului cu Napoli se vor relua luni, sub rezerva verificărilor prevăzute în protocolul federal.", este comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.
În mod normal, Pioli va lipsa de pe banca Milanului la partidele din Serie A cu Napoli și Fiorentina, dar și din meciul din deplasare cu Lille din Europa League. Există totuși posibilitatea ca tehnicianul de 55 de ani să iasă negativ la următoarele teste și astfel să revină mai repede la cârma echipei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo