Inter este deja campioana Italiei însă Lautaro Martinez tot nu a fost mulțumit că a fost schimbat în meciul jucat de echipa din Milano împotriva Romei miercuri.
Drept urmare, coechipierii au găsit rapid o soluție. E drept, una inedită. Au organizat un meci de box între Lautaro Martinez și antrenorul Antonio Conte. Maestru de ceremonii a fost chiar colegul din atac al lui Lautaro, Romelu Lukaku.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29

INTER E CAMPIOANA ITALIEI

Inter a devenit matematic campiona Italiei, după ce Atalanta a reușit doar o remiză pe terenul lui Sassuolo, etapa trecută.
Acesta este al 19-lea titlu în Serie A pentru echipa de pe Giusepe Meazza, care devine astfel a 2-a cea mai titrată echipă din Italia din acest punct de vedere. "Nerazzurrii" au trecut peste marii rivali de la AC Milan (18 titluri), dar sunt la mare distanță de Juventus (36 de titluri).
Suporterii lui Inter au așteptat 11 ani pentru a sărbători un nou titlu în Serie A. Bucuria unui nou trofeu, obținut într-o manieră categorică, i-a făcut pe fanii să uite de pandemie și să sărbătorească în stradă.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51