Inter este deja campioana Italiei însă Lautaro Martinez tot nu a fost mulțumit că a fost schimbat în meciul jucat de echipa din Milano împotriva Romei miercuri.
Drept urmare, coechipierii au găsit rapid o soluție. E drept, una inedită. Au organizat un meci de box între Lautaro Martinez și antrenorul Antonio Conte. Maestru de ceremonii a fost chiar colegul din atac al lui Lautaro, Romelu Lukaku.
Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
IERI LA 11:12

INTER E CAMPIOANA ITALIEI

Inter a devenit matematic campiona Italiei, după ce Atalanta a reușit doar o remiză pe terenul lui Sassuolo, etapa trecută.
Acesta este al 19-lea titlu în Serie A pentru echipa de pe Giusepe Meazza, care devine astfel a 2-a cea mai titrată echipă din Italia din acest punct de vedere. "Nerazzurrii" au trecut peste marii rivali de la AC Milan (18 titluri), dar sunt la mare distanță de Juventus (36 de titluri).
Suporterii lui Inter au așteptat 11 ani pentru a sărbători un nou titlu în Serie A. Bucuria unui nou trofeu, obținut într-o manieră categorică, i-a făcut pe fanii să uite de pandemie și să sărbătorească în stradă.
Serie A
Sarri, prea puternic pentru Mourinho! Dramatism total în "Derby della Capitale"
IERI LA 18:07
Serie A
Dybala s-a accidentat și a părăsit în lacrimi terenul. Dezastru pentru Juve: s-a "rupt" și Morata
26/09/2021 LA 13:57