Italia este epicentrul pandemiei de COVID-19 în Europa, iar Juve a fost primul club de Serie A care a simțit asta, după îmbolnăvirea lui Rugani. Vlahovic, de la Fiorentina, a fost și el depistat cu virusul, iar testele făcute pe jucătorii viola au indicat că Patrick Cutrone și German Pezzella vor sta și ei în carantină timp de 14 zile. Medicii sunt optimiști în privința stării tuturor, neexistând în acest moment vreun risc.
Vlahovic a povestit cât de repede i s-au instalat lui simptomele, în dorința de a-i ajuta pe ceilalți. Cu cât se va ajunge mai rapid la medic, cu atât șansele ca lucrurile să se complice sunt mai mici.
"Eram acasă, fără probleme, m-am culcat, iar dimineața m-am trezit transpirat și cu febră 37. Am luat un paracetamol și i-am anunțat pe medicii clubului. Până seara, febra a crescut la peste 39, așa că am ajuns la spital, unde am aflat că am coronavirus. Acum sunt bine, din fericire", a scris Vlahovic pe o rețea de socializare.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Extrem de matur, atacantul sârb și-a făcut cunoscută povestea și pentru a încerca să îi educe pe ceilalți. COVID-19 nu ar trebui să creeze panică, ci să fie tratat cu multă responsabilitate. Astfel, atacantul va rămâne în izolare pentru două săptămâni, pentru a nu pune în pericol sănătatea celorlalți.
"Ce trebuie făcut acum? Nimc, doar odihnă. În 14 zile, totul se va termina, trebuie doar să stau departe de oameni, pentru a nu le transmite și lor", a mai scris Vlahovic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58