Italia este epicentrul pandemiei de COVID-19 în Europa, iar Juve a fost primul club de Serie A care a simțit asta, după îmbolnăvirea lui Rugani. Vlahovic, de la Fiorentina, a fost și el depistat cu virusul, iar testele făcute pe jucătorii viola au indicat că Patrick Cutrone și German Pezzella vor sta și ei în carantină timp de 14 zile. Medicii sunt optimiști în privința stării tuturor, neexistând în acest moment vreun risc.
Vlahovic a povestit cât de repede i s-au instalat lui simptomele, în dorința de a-i ajuta pe ceilalți. Cu cât se va ajunge mai rapid la medic, cu atât șansele ca lucrurile să se complice sunt mai mici.
"Eram acasă, fără probleme, m-am culcat, iar dimineața m-am trezit transpirat și cu febră 37. Am luat un paracetamol și i-am anunțat pe medicii clubului. Până seara, febra a crescut la peste 39, așa că am ajuns la spital, unde am aflat că am coronavirus. Acum sunt bine, din fericire", a scris Vlahovic pe o rețea de socializare.
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
ACUM 15 ORE
Extrem de matur, atacantul sârb și-a făcut cunoscută povestea și pentru a încerca să îi educe pe ceilalți. COVID-19 nu ar trebui să creeze panică, ci să fie tratat cu multă responsabilitate. Astfel, atacantul va rămâne în izolare pentru două săptămâni, pentru a nu pune în pericol sănătatea celorlalți.
"Ce trebuie făcut acum? Nimc, doar odihnă. În 14 zile, totul se va termina, trebuie doar să stau departe de oameni, pentru a nu le transmite și lor", a mai scris Vlahovic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03