Portarul naționalei României, Andrei Radu, a revenit la antrenamentele celor de la Parma și se pregătește de reluarea Serie A, pe 20 iunie. Într-un interviu pentru Antena Sport, Radu a dezvăluit că nu a fost deloc dificil să reia pregătirea în ciuda pauzei de aproape 3 luni.
Am început de o săptămână să facem antrenamente normale şi e mult mai bine decât mă aşteptam. Mă aşteptam să fie puţin mai greu la început, dar se pare că suntem în formă toată echipa.
Vom vedea ce va fi din vară. Trebuie să se ia şi o decizie de pe 30 încolo, că vor fi probleme cu contractele, cu împrumuturile. Mă gândesc să mă pregătesc foarte bine, să fiu din nou în forma în care eram înainte de începutul carantinei. Sunt optimist, nu văd niciun obstacol care să mă oprească să îmi ating obiectivul
Fotbal
Dennis Man, criticat după ce a revenit ca titular la Parma! Ce note i-au dat jurnaliștii italieni
02/12/2021 LA 09:29

Vrea să se întoarcă la Inter

Fostul căpitan al naționalei de tineret speră ca din sezonul viitor să se lupte cu Samir Handanovic pentru postul de titular la Inter Milano.
Ăsta e obiectivul meu: să fiu printre cei mai buni, să muncesc şi să fiu printre cei mai buni, dacă nu chiar cel mai bun din lume! Că va fi Inter, că va fi altă echipă, un fotbalist trebuie să se adapteze la orice provocare. Niciodată nu se ştie ce va fi în fotbal. Eu am crescut la Inter şi îi datorez foarte mult Interului pentru ce am, pentru ce sunt şi aş vrea să răsplătesc tot ce mi-au dat ei mie
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2825808.jpg
Serie B
Dennis Man nu a reușit să-l impresioneze pe noul antrenor al Parmei: "Unii au rămas în urmă!"
27/11/2021 LA 18:57
Serie B
Man și Mihăilă vor avea viață grea la Parma! Prima decizie luată de noul antrenor al echipei
25/11/2021 LA 17:32