articol de Romeo Ene
Pe lângă parcursul din campionat, Juventus a fost eliminată din optimile UEFA Champions League de Porto, iar banca tehnică a lui Juve ar putea suferi modificări în perioada următoare.
‘’Bătrâna Doamnă’’ are în vedere aducerea lui Zinedine Zidane de la Real Madrid. Pirlo este supus unei presiuni uriaşe din cauza rezultatelor obţinute.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 3 MINUTE
Pirlo, antrenor fără experienţă
Juventus ar putea rămâne cu un trofeu după acest sezon greu, Cupa Italiei, acolo unde va juca finala cu Atalanta pe 19 mai. Totuşi, ar fi prea puţin pentru un club obişnuit cu câştigarea Scudetto.
Totuşi, se vehiculează faptul că Pirlo ar putea pleca chiar înainte de finalul sezonului. Meciul cu Torino ar putea fi decisiv pentru câştigătorul Cupei Mondiale din 2006, iar un eventual eşec ar putea să-i fie fatal.
Conform AS, Juventus a făcut o prioritate din aducerea lui Zidane, francezul urmând să-l înlocuiască pe Pirlo în sezonul viitor. Zidane s-a bucurat de succese în tricoul italienilor în perioada 1996-2001, unde a ajutat clubul să câştige Serie A de 2 ori.
Susţinere din partea lui Nedved
În ciuda zvonurilor apărute în AS, vicepreşedintele clubului, Pavel Nedved, a declarat că antrenorul italienilor nu va pleca prea curând. El a declarat pentru DAZN: ‘’Pirlo este și va fi antrenorul Juventus, asta este 100% sigur.’’
’’Ne-am angajat la un proiect cu Andrea, știind că vor exista dificultăți. Am vrut ca echipa să aibă un parcurs mai bun de atât, dar nu am reuşit. A fost un sezon dificil din toate punctele de vedere.’’
‘’Noi suntem foarte calmi. Cred că suntem pe drumul cel bun şi vom continua aşa. El (Pirlo) are toate şansele să devină un antrenor mare.’’, a încheiat Nedved.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM O ORĂ
Bundesliga
S-a resemnat Borussia Dortmund?! Pe cine au pus ochii pentru a-i lua locul lui Haaland
ACUM 16 ORE