Zlatan trăiește aceste momente tulburi ale istoriei în Suedia, una dintre puținele țări europene în care nu este stare de urgență. Ibrahimovic este în autoizolare la Malmo și are timp de gândire pentru ce va face în viitor, după ce se va termina pandemia COVID-19.

Milan, tot mai departe

Cuplul Maldin-Boban a făcut strategia pentru sezonul viitor cu Zlatan în rolul de star al noului Milan. Croatul a fost deja îndepărtat de noul patron american, iar contractul lui Maldini se încheie în iulie. Noul administrator delegat, Gazidis este cel care face planurile pentru sezonul viitor, iar Ibrahimovic nu este între favoriții fostului șef de la Arsenal.
Liga Campionilor UEFA
Cine sunt fotbaliștii cu cele mai multe trofee Champions League câștigate! Un singur jucător are 6
ACUM 2 ORE

Varianta retragerii

Ibrahimovic a fost unul dintre jucătorii care au impresionat încă de când erau copii și a avut parte de o carieră foarte bogată. La 19 ani era deja campion cu Ajax, în Olanda! 31 de trofee și o medie impresionantă de goluri, 478 în 798 de meciuri. Zlatan este și cel mai bun marcator din istoria naționalei Suediei cu 62 de reușite.
În octombrie, Ibra face 39 de ani, iar o retragere în acest moment foarte greu al fotbalului pare cea mai logică soluție.

Slideshow

Zlatan la un pas de retragere

15 imagini

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Pique și-a ales favoritul între Mbappe și Haaland! Cine e fotbalistul pe care îl consideră mai bun
09/05/2022 LA 09:05
Fotbal
Cine se va ocupa de Haaland&Co după moartea lui Raiola! Starul așteptat să se implice în afacere
02/05/2022 LA 04:55