Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zlatan, după primul gol la Milan: "Voi sărbători ca un zeu pe San Siro, nu aici la Cagliari!"

Sebastian Ujica

Publicat 12/01/2020 la 11:04 GMT+2

Zlatan Ibrahimovic a reușit să marcheze primul gol la Milan și a ajuns la 4 decenii în care înscrie!

Zlatan Ibrahimovic

Credit imagine: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic a marcat primul gol după revenirea la AC Milan la primul său meci ca titular. Ibrahimovic a înscris în victoria cu 2-0 în fața celor de la Cagliari și a explicat după partidă în stilul său caracteristic de ce nu a celebrat golul așa cum o face de obicei.
Voi sărbători ca un zeu pe San Siro, nu aici. Îmi place să sărbătoresc astfel după fiecare gol, așa mă simt viu. E important pentru un atacant să fie acolo la finalizare, uneori mingea ajunge în poartă, alteori nu. Am greșit câteva mingi în startul partidei, dar am nevoie de câteva partide pentru a fi în formă
Mă simt bine, antrenorul a vrut să se gândească la vârsta mea și să vadă dacă am nevoie de odihnă, dar nu a fost nicio problemă. Mintea mea e în continuare ageră și corpul trebuie să o urmeze. Am jucat cu 2 atacanți și 2 extreme pentru a duce jocul în față și a mers bine.
Antrenorul echipei, Stefano Pioli, consideră că prezența lui Ibrahimovic pe teren s-a simțit.
A fost cu siguranță o prestație diferită din partea echipei. Am fost mai eficienți, mai puternici. Prezența lui Zlatan ne oferă un punct de referință în jurul căruia putem construi și va dura până când jucătorii se vor cunoaște. Ibrahimovic probabil nu va alerga pe spații la fel de mult, așa că avem nevoie de cineva care să o facă așa cum i-am avut pe Leao, Castillejo și Calhanoglu. Abia am început, însă primele semne sunt pozitive
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo