Zlatan Ibrahimovic este ultimul mare nume din fotbalul mondial care a ieșit pozitiv la testul pentru coronavirus. Clubul AC Milan a confirmat această informație și a anunțat că suedezul este singurul jucător aflat în această situație.
"Zlatan Ibrahimovic a dat rezultate pozitive pentru Covid-19 după o a doua rundă de teste, efectuate înaintea jocului din această seară împotriva lui Bodo/Glimt. Clubul a informat autoritățile competente, iar jucătorul a fost plasat imediat în carantină la domiciliu. Toți ceilalți membri ai echipei și întreg personalul au dat rezultate negative.", a fost comunicatul oficial al clubului milanez.
Serie A
Ibrahimovic, de neoprit! Ce a spus despre retragerea din fotbal după ce a împlinit 40 de ani
03/10/2021 LA 20:48
Ca urmare, Zlatan va absenta din cel puțin 3 meciuri ale Milanului în perioada imediat următoare. Pe lângă partida din această seară contra norvegienilor de la Bodo/Glimt, Zlatan va lipsi sigur și în următoarele 2 meciuri din Serie A, pe care Milan le va disputa împotriva nou-promovatelor Crotone și Spezia.
Această veste vine cum nu se poate mai prost pentru fanii "rossonerrilor", deoarece Zlatan începuse excelent noul sezon, reușind o dublă în etapa inaugurală contra celor de la Bologna.
Liga
Suarez a atins o bornă istorică! Doar Ronaldo și Ibrahimovic se pot lăuda cu o asemenea performanță
24/09/2021 LA 12:29
Liga Campionilor UEFA
"Am crezut că este o glumă!" Ibrahimovic, surprins de colegii săi înainte de debutul în UCL
17/09/2021 LA 07:55