Zlatan Ibrahimovic este ultimul mare nume din fotbalul mondial care a ieșit pozitiv la testul pentru coronavirus. Clubul AC Milan a confirmat această informație și a anunțat că suedezul este singurul jucător aflat în această situație.
"Zlatan Ibrahimovic a dat rezultate pozitive pentru Covid-19 după o a doua rundă de teste, efectuate înaintea jocului din această seară împotriva lui Bodo/Glimt. Clubul a informat autoritățile competente, iar jucătorul a fost plasat imediat în carantină la domiciliu. Toți ceilalți membri ai echipei și întreg personalul au dat rezultate negative.", a fost comunicatul oficial al clubului milanez.
Liga Campionilor UEFA
AC Milan, decimată înainte de duelul cu Chelsea! 4 fotbaliști importanți sunt OUT până în 2023
03/10/2022 LA 16:24
Ca urmare, Zlatan va absenta din cel puțin 3 meciuri ale Milanului în perioada imediat următoare. Pe lângă partida din această seară contra norvegienilor de la Bodo/Glimt, Zlatan va lipsi sigur și în următoarele 2 meciuri din Serie A, pe care Milan le va disputa împotriva nou-promovatelor Crotone și Spezia.
Această veste vine cum nu se poate mai prost pentru fanii "rossonerrilor", deoarece Zlatan începuse excelent noul sezon, reușind o dublă în etapa inaugurală contra celor de la Bologna.
Liga Campionilor UEFA
Guardiola, ironic la adresa lui Ibrahimovic, după golul marcat de Haaland contra lui Dortmund
15/09/2022 LA 05:43
Serie A
O legendă a Milanului i-a sugerat lui Ibrahimovic să se retragă! Răspunsul fabulos al suedezului
14/09/2022 LA 13:12