Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zlatan Ibrahimovic a fost testat pozitiv cu Covid-19. Din ce meciuri va absenta starul Milanului

Nicu Savin

Actualizat 24/09/2020 la 16:57 GMT+3

AC Milan a confirmat oficial că Zlatan Ibrahimovic a fost testat pozitiv cu coronavirus, astfel că suedezul va lipsi din cel puțin 3 meciuri ale "rossonerrilor" în următoarea perioadă.

Zlatan Ibrahimovic a fost testat pozitiv cu Covid-19

Credit imagine: Eurosport

Zlatan Ibrahimovic este ultimul mare nume din fotbalul mondial care a ieșit pozitiv la testul pentru coronavirus. Clubul AC Milan a confirmat această informație și a anunțat că suedezul este singurul jucător aflat în această situație.
"Zlatan Ibrahimovic a dat rezultate pozitive pentru Covid-19 după o a doua rundă de teste, efectuate înaintea jocului din această seară împotriva lui Bodo/Glimt. Clubul a informat autoritățile competente, iar jucătorul a fost plasat imediat în carantină la domiciliu. Toți ceilalți membri ai echipei și întreg personalul au dat rezultate negative.", a fost comunicatul oficial al clubului milanez.
Ca urmare, Zlatan va absenta din cel puțin 3 meciuri ale Milanului în perioada imediat următoare. Pe lângă partida din această seară contra norvegienilor de la Bodo/Glimt, Zlatan va lipsi sigur și în următoarele 2 meciuri din Serie A, pe care Milan le va disputa împotriva nou-promovatelor Crotone și Spezia.
Această veste vine cum nu se poate mai prost pentru fanii "rossonerrilor", deoarece Zlatan începuse excelent noul sezon, reușind o dublă în etapa inaugurală contra celor de la Bologna.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo