Zlatan Ibrahimovic este ultimul mare nume din fotbalul mondial care a ieșit pozitiv la testul pentru coronavirus. Clubul AC Milan a confirmat această informație și a anunțat că suedezul este singurul jucător aflat în această situație.

Fotbal
VIDEO | "Tu nu ești Zlatan!" Ibrahimovic, mesaj fabulos după ce a învins coronavirusul
IERI LA 14:19

"Zlatan Ibrahimovic a dat rezultate pozitive pentru Covid-19 după o a doua rundă de teste, efectuate înaintea jocului din această seară împotriva lui Bodo/Glimt. Clubul a informat autoritățile competente, iar jucătorul a fost plasat imediat în carantină la domiciliu. Toți ceilalți membri ai echipei și întreg personalul au dat rezultate negative.", a fost comunicatul oficial al clubului milanez.

Ca urmare, Zlatan va absenta din cel puțin 3 meciuri ale Milanului în perioada imediat următoare. Pe lângă partida din această seară contra norvegienilor de la Bodo/Glimt, Zlatan va lipsi sigur și în următoarele 2 meciuri din Serie A, pe care Milan le va disputa împotriva nou-promovatelor Crotone și Spezia.

Această veste vine cum nu se poate mai prost pentru fanii "rossonerrilor", deoarece Zlatan începuse excelent noul sezon, reușind o dublă în etapa inaugurală contra celor de la Bologna.

Serie A
Tătărușanu, cel mai slab de pe teren în Milan - Roma 3-3. Notele primite
27/10/2020 LA 08:16
Fotbal
Zlatan Ibrahimovic, comentariu fabulos după "dubla" cu Inter: "Jucam în derby și dacă eram pozitiv"
18/10/2020 LA 06:38