Zlatan Ibrahimovic, atacantul celor de la AC Milan, a anunțat astăzi o strângere de fonduri pentru spitalele din Italia care sunt în prag de colaps din cauza pandemiei de coronavirus. Jucătorul de 38 de ani a plasat un obiectiv de 1 milion de euro, el fiind primul care a donat suma de 100.000 de euro.
În primele 2 ore după ce a demarat strângerea de fonduri, peste 750 de persoane au donat iar suma la care s-a ajuns este 120.000 de euro. Zlatan a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare lansarea campaniei
Italia mi-a oferit mereu atât de multe și, în acest moment dramatic, vreau să-i ofer înapoi ceva țării pe care o iubesc.
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
ACUM O ORĂ
În acest moment dramatic pentru Italia am creat o strângere de fonduri pentru spitale. Mizez pe generozitatea colegilor și a celor care vor să aibă o contribuție mică. Hai să învingem coronavirus împreună. Și amintiți-vă, virusul nu vine la Zlatan, Zlatan se duce la virus
Italia este țara europeană cel mai afectată de pandemia de coronavirus cu peste 30.000 de cazuri și 2.503 persoane care și-au pierdut viața. Strângerea de fonduri organizată de Zlatan va ajuta departamentele de terapie intensivă și urgențe din Milano, Bergamo, Castellanza și Torino.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
IERI LA 07:46
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
21/09/2021 LA 05:34