AC Milan a anunțat astăzi verdictul medicilor după accidentarea gravă a lui Zlatan Ibrahimovic suferită la antrenamentul de luni al echipei. Atacantul suedez de 39 de ani a ieșit de pe teren cu dureri mari după un meci școală.
Primele temeri au fost că Ibrahimovic a suferit o ruptură la călcâiul lui Ahile, o accidentare care îi punea în pericol continuarea carierei. Din fericire, nu este cazul.

Anunțul lui Milan despre Zlatan

MLS
Insigne pleacă în MLS la doar 30 de ani pentru a scrie istorie! Salariul uriaș pe care îl va încasa
08/01/2022 LA 17:28
Zlatan Ibrahimovic a fost în această dimineață la o clinică privată alături de doctorul echipei, Mazzoni, unde a fost supus la diferite eximinări și teste pentru a se descoperi gravitatea accidentări. Milan a anunțat ulterior care e starea jucătorului.
AC Milan anunță că la antrenamentul de ieri Zlatan Ibrahimovic a suferit o accidentare la mușchiul solear de la gamba piciorului drept. Tendonul lui Ahile este intact. Un alt examen medical amănunțit va avea loc în 10 zile | AC Milan
Zlatan Ibrahimovic a revenit în iarnă la AC Milan după ce a jucat în ultimii ani la Los Angeles Galaxy. După suspendarea sezonului din cauza pandemiei de coronavirus, Ibrahimovic s-a întors în Suedia unde s-a antrenat cu echipă la care deține acțiuni, Hammarby.
Serie A va reveni la jumătatea lunii iunie după ce campionatul a fost suspendat din cauza pandemiei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Jose Mourinho a fost dorit la AC Milan! Dezvăluirile portughezului după înfrângerea de pe San Siro
07/01/2022 LA 06:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53