Potrivit Corriere dello Sport, dezamăgirea lui Ibrahimovic n-a fost generată de tăierea propriu-zisă a salariului, având în vedere că atacantul deține o avere uriașă. Motivul suedezului ar fi fost reprezentat de faptul că vestea a venit cu două zile înaintea meciului cu Juventus, din semifinalele Cupei Italiei.
Zlatan consideră că decizia clubului de a-i informa pe jucători despre o problemă financiară nu a fost deloc inspirată, ținând cont că mâine îi așteaptă o partidă extrem de importantă.
Sursa citată susține că Ibrahimovic ar fi schimbat câteva replici acide cu directorul executiv Ivan Gazidis, chiar pe terenul de antrenament. Conform jurnaliștilor italieni, atacantul i-ar fi reproșat faptul că a anunțat vestea respectivă după o lungă perioadă în care nu s-a implicat în cadrul clubului. Mai mult, suedezul ar fi încheiat discursul spunând că AC Milan nu mai arată deloc ca echipa pentru care a jucat în tinerețe:
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
"De ce ai stat departe de echipă atât de mult timp și te-ai gândit să apari cu 48 de ore înaintea semifinalei (n.r. - din Cupa Italiei)? Există prea multă incertitudine în prezent. AC Milan nu mai este clubul de altădată.", ar fi spus Ibrahimovic, potrivit Corriere dello Sport.

Ibrahimovic a revenit în iarnă la AC Milan

Zlatan Ibrahimovic a revenit pe San Siro în iarnă, după ce i-a expirat contractul cu LA Galaxy. Suedezul a marcat 4 goluri în 10 apariții, aducând un plus de experiență în primul "11" pregătit de Stefano Pioli.
Cu Ibrahimovic printre titulari, AC Milan a remizat pe teren propriu (scor 1-1) în manșa tur din semifinalele Cupei Italiei, împotriva lui Juventus. Rebic a deschis scorul pentru "Diavolul Milanez", pentru ca Cristiano Ronaldo să egaleze în prelungirile partidei, din lovitură de la 11 metri. Returul se va disputa mâine seară, de la ora 22:00, la Torino, fără spectatori în tribune.
Ibrahimovic a mai evoluat pentru Milan și în perioada 2010-2012, reușind să cucerească un titlu în Serie A și o Supercupă a Italiei.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51