Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zlatan Ibrahimovic încă impresionează, dar Milan a pus deja ochii pe un alt atacant de clasă

Nicu Savin

Publicat 08/01/2021 la 16:59 GMT+2

Presa din Italia scrie că AC Milan i-a găsit deja un înlocuitor pe măsură lui Zlatan Ibrahimovic, a cărui carieră se apropie vertiginos de final.

Zlatan Ibrahimovic

Credit imagine: Getty Images

În ciuda eșecului cu Juventus, AC Milan a rămas lider în Serie A, iar acest lucru se datorează și celor 10 goluri marcate de Zlatan Ibrahimovic în acest sezon. Totuși, suedezul de 39 de ani a lipsit în ultimele 8 etape din cauza unei accidentări și sunt din ce în ce mai multe semnale care indică faptul că retragerea sa este din ce în ce mai aproape. Contractul său cu "rossonerii" expiră la finalul actualei stagiuni și nu e sigur că va fi prelungit, mai ales dacă accidentările îi vor da în continuare bătăi de cap atacantului.
În aceste condiții, Milan trebuie să se gândească la viitor, iar oficalii grupării de pe San Siro și-au fixat deja obiectivele pentru următoarea perioadă de transferuri. Conform ziariștilor de la Tuttomercato.com principalul atacant vizat de Milan este Andrea Belotti, golgheterul din ultimii ani de la AC Torino.
Belotti - Inter-Torino - Serie A 2019/2020 - Getty Images

Andrea Belotti, posibilul înlocuitor al lui Zlatan Ibrahimovic la Milan

Belotti a fost unul dintre cei mai buni atacanți din Serie A în ultimele sezoane. Transferat de la Palermo la Torino în 2015, vârful de 27 de ani a marcat pe bandă rulantă, performanțele sale fiind cu atât mai mari cu cât nu a avut parte de o echipă foarte puternică în spate.
Cel mai bun sezon al său a fost 2016-17, când a marcat 26 de goluri în Serie A. Ulterior, el nu a mai atins aceste cifre, dar a fost la un nivel constant bun, fiind cel mai bun jucător al echipei sale în ultimii ani. Belotti a debutat în 2016 și pentru prima reprezentativă a "Squadrei Azzurra", pentru care a reușit până acum 10 goluri în 31 de meciuri.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Contractul lui Belotti cu AC Torino expiră în vara lui 2022 și, foarte probabil, acesta își dorește să facă un pas în față în carieră, iar Milan ar fi o oportunitate uriașă. În plus, Belotti nu ar trebui să-i coste foarte mult pe milanezi în vara viitoare, deoarece atunci va intra deja în ultimul an de contract și Torino nu va putea ține excesiv la preț.
Andrea Belotti a marcat 9 goluri și a dat 15 pase decisive în acest sezon, fiind practic implicat direct în mai mult de jumătate din golurile marcate de Torino (26), formație care se află pe locul 17, cu numai 12 puncte adunate în 16 etape.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo