Getty Images

Zlatan Ibrahimovic pleacă de la AC Milan! Are ofertă de la Napoli, dar se gândește să se retragă

Zlatan Ibrahimovic pleacă de la AC Milan! Are ofertă de la Napoli, dar se gândește să se retragă

22/03/2020 la 08:53Actualizare 22/03/2020 la 08:55

Zlatan Ibrahimovic a decis să plece de la Milan la doar 2 luni după revenire.

La 38 de ani, Zlatan Ibrahimovic este gata să pună punct carierei de fotbalist! Atacantul suedez s-a întors în ianuarie la AC Milan și discuta cu clubul posibilitatea prelungirii înțelegerii pentru încă un an.

Însă apoi cei de la AC Milan au decis să-l demită pe Zvonimir Boban, iar Ibrahimovic a decis să părăsească la rândul său echipa în momentul în care actualul contract va expira. Sport Mediaset scrie că decizia lui Zlatan este definitivă și că acesta urmează să-l informeze pe CEO-ul echipei, Ivan Gazidis.

Ofertă de la Napoli

Ibrahimovic are ofertă de la Napoli pentru a-și continua cariera de jucător, dar nu este sigur că aceasta va continua! Ibrahimovic a marcat 4 goluri în 10 apariții după revenirea la Milan, însă nu mai este convins de proiectul Milanului și nici că își dorește să mai joace.

Totuși, Gennaro Gattuso speră să-l convingă pe cel alături de care a jucat în urmă cu un deceniu la Milan să mai joace încă un an. Dacă îl va refuza până la urmă pe Gattuso, Zlatan va începe cursurile pentru a deveni manager.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.