La 38 de ani, Zlatan Ibrahimovic este gata să pună punct carierei de fotbalist! Atacantul suedez s-a întors în ianuarie la AC Milan și discuta cu clubul posibilitatea prelungirii înțelegerii pentru încă un an.
Însă apoi cei de la AC Milan au decis să-l demită pe Zvonimir Boban, iar Ibrahimovic a decis să părăsească la rândul său echipa în momentul în care actualul contract va expira. Sport Mediaset scrie că decizia lui Zlatan este definitivă și că acesta urmează să-l informeze pe CEO-ul echipei, Ivan Gazidis.

Ofertă de la Napoli

Liga Campionilor UEFA
"Am crezut că este o glumă!" Ibrahimovic, surprins de colegii săi înainte de debutul în UCL
17/09/2021 LA 07:55
Ibrahimovic are ofertă de la Napoli pentru a-și continua cariera de jucător, dar nu este sigur că aceasta va continua! Ibrahimovic a marcat 4 goluri în 10 apariții după revenirea la Milan, însă nu mai este convins de proiectul Milanului și nici că își dorește să mai joace.
Totuși, Gennaro Gattuso speră să-l convingă pe cel alături de care a jucat în urmă cu un deceniu la Milan să mai joace încă un an. Dacă îl va refuza până la urmă pe Gattuso, Zlatan va începe cursurile pentru a deveni manager.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Soldado şi-a găsit echipă! A semnat cu formaţia care a transferat 142 de jucători de peste 30 de ani
09/09/2021 LA 11:21
Fotbal
Ibrahimovic - "mieluşel" în vestiar, "Zeu" - în faţa presei. Ashley Cole, dezvăluiri neaşteptate
09/09/2021 LA 10:04