Articol scris de Marius Sechea
Artroscopia a fost planificată de ceva timp pentru a rezolva definitiv instabilitatea articulației prin reconstrucția ligamentului încrucișat anterior, cu întărire laterală și repararea meniscului.
Operația a fost un succes deplin, iar revenirea pe teren e planificată a se produce peste 7 sau 8 luni.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39

CE URMEAZĂ PENTRU ZLATAN IBRAHIMOVIC

În ciuda faptului că a suferit încă o accidentare, cariera de lui Zlatan Ibrahimovic nu s-a încheiat. Deși va lipsi de teren aproximativ 8 luni, nu e clar cum acest lucru ar putea schimba planurile de viitor ale atacantului, având în vedere că actualul său contract cu Milan va expira peste o lună. E foarte probabil ca acesta să se întâlnească în curând cu oficialii clubului pentru a decide ce îi rezervă viitorul, dar, în momentul de față, Ibrahimovic intenționează să joace în continuare, fie la Milano, fie în altă parte.
Nu e prima dată când Ibrahimovic se confruntă cu perspectiva unei posibile accidentări care i-ar putea pune capăt carierei. Aproape de finalul sezonului 2016-17, când evolua la Manchester United, Ibrahimovic s-a accidentat la genunchiul drept, suferind leziuni grave la ligamente. Accidentarea l-a ținut în afara terenului până în luna noiembrie a anului următor. După revenirea pe teren, s-a transferat în MLS, unde a jucat pentru LA Galaxy, pentru ca apoi să revină în Europa, la AC Milan.
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
30/06/2022 LA 16:15
Serie A
Ibrahimovic nu are de gând să se retragă! Suedezul e gata să accepte un salariu infim la Milan
30/06/2022 LA 14:57