Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zlatan, irezistibil la 38 de ani. A marcat primul gol de la revenirea la AC Milan

Sebastian Ujica

Actualizat 11/01/2020 la 18:14 GMT+2

Zlatan Ibrahimovic a marcat în 4 decenii diferite!

Zlatan Ibrahimovic

Credit imagine: Imago

De doar două meciuri a avut nevoie Zlatan Ibrahimovic pentru a sparge gheața la AC Milan! Atacantul suedez s-a întors în această perioadă de mercato la Milan și a reușit să marcheze golul de 2-0 în partida de la Cagliari, stabilind scorul final.
Zlatan a fost titular și a reușit să marcheze cu un șut din prima după centrarea lui Theo Hernandez. Este golul cu numărul 57 în tricoul Milanului pentru Zlatan, precedentele 56 venind în cele 86 de partide jucate pentru echipă în perioada 2010-2012.
Zlatan Ibrahimovic a reușit să marcheze în 4 decenii diferite după ce a marcat primele sale goluri la seniori pentru Malmo în 1999.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
live transfers
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo