Zlatan Ibrahimovic este "one man show" atât pe teren, cât și în afara acestuia. Șarmul suedezului i-a determinat pe organizatorii celebrului festival al muzicii italiene de la San Remo să-l aleagă drept invitat permanent în toate cele 5 zile ale evenimentului anual.
Festivalul de la San Remo va avea loc între 2 și 6 martie, ceea ce i-ar putea crea oarecare probleme atacantului de la Milan, deoarece pe 3 martie "rossonerii" au programată partida cu Udinese, iar pe 7 martie va fi meciul din deplasare cu Verona.
Serie A
Roma - Napoli 0-0. Primul pas greșit în Serie A pentru formația lui Spalletti
ACUM 21 ORE

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Zlatan va încasa 250.000 de € pentru prezența la festivalul de la San Remo

Presa din Italia a descoperit că pentru prestația sa de pe scena festivalului, Zlatan va încasa o sumă uriașă: 50.000 de € pentru fiecare seară, deci 250.000 de € în total. Tot ce trebuie să facă suedezul este să îmbrace exclusiv vestimentația oferită de un designer celebru.
Nu se știe exact ce rol va avea fotbalistul în prezentarea festivalului, dar se vehiculează că acesta va fi subiectul unor glume chiar pe seama sa, la eveniment urmând să ia parte o multitudine de imitatori de-ai săi.
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962529.jpg
Până când va urca pe scenă, Zlatan Ibrahimovic se pregătește de revenirea pe gazon.Vârful Milanului a lipsit în ultimele 8 jocuri din Serie A, dar este 100% pregătit să revină și a fost convocat de Stefano Pioli pentru partida cu Torino din această seară. "Ibra" a marcat 10 goluri până acum în acest sezon, contribuind substanțial la parcursul excelent al Milanului, care este în continuare lider în Serie A, având un punct în plus față de marea rivală Inter.
Liga Campionilor UEFA
Tătărușanu, titular în Champions League pentru Milan! Ce a spus Pioli înaintea meciului cu FC Porto
19/10/2021 LA 11:55
Serie A
Ibrahimovic, de neoprit! Ce a spus despre retragerea din fotbal după ce a împlinit 40 de ani
03/10/2021 LA 20:48