Articol scris de Andrei Bobeică
Dennis Man a reușit primul său gol în Serie A pentru Parma și a adus un punct echipei sale, la cea de-a noua prezență pentru noul său club.

"Man stă foarte bine mental"

Serie A
Ibrahimovic, de neoprit! Ce a spus despre retragerea din fotbal după ce a împlinit 40 de ani
03/10/2021 LA 20:48
Roland Nagy a vorbit pentru Digisport despre fotbalistul pe care l-a debutat în urmă cu 5 ani la echipa mare a UTA-ei, în Liga a doua.
"Dennis Man s-a acomodat parțial la Parma, a avut ghinionul să nu înscrie până ieri pentru echipa din Serie A. Așteptările de la el sunt mari, dacă ar fi înscris primul gol mai repede, ar fi avut și o mai mare încredere în forțele lui.
Reușita de sâmbătă îi va ridica nivelul de încredere, el stă foarte bine din punct de vedere mental, are încredere în calitățile sale, dar golul marcat îl va face și mai sigur pe el. Dennis va avea evoluții și mai bune!
Nu pot să anticipez care va fi viitorul lui Parma dacă echipa va retrograda, oricum e un mare pas înainte transferul la o formație din Italia", spune Roland Nagy, pentru Digisport.

Dennis Man, apărat pentru evoluția din meciul contra Armeniei

Fotbalistul Parmei nu a avut cele mai bune evoluții pentru echipa națională în primele 3 meciuri din preliminariile Campionatului Mondial și a fost criticat de mai multe persoane. Roland Nagy a ținut să-i ia apărarea fostului său elev.
"Nu sunt de acord cu cei care spun că nu lovește mingea cu piciorul drept, are instinctul de a lovi balonul cu piciorul stâng.
Cu Armenia l-a demolat pe adversarul său direct la acea cursă spectaculoasă pe flancul drept, s-a văzut ce calitate are, dar din păcate a lipsit finalizarea și a ales să paseze cu călcâiul", a adăugat Nagy pentru sursa citată.
Serie A
Jose Mourinho, dur după înfrângerea cu Lazio: "Arbitrajul nu s-a ridicat la înălțimea partidei"
27/09/2021 LA 08:56
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
23/09/2021 LA 15:07