Parma a remizat pe terenul celor de la Benevento, scor 2-2, golul care le-a adus oaspeților un punct fiind marcat de către fotbalistul adus de la FCSB, Dennis Man, în minutul 88. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 29 din Serie A. Pentru gazde, Glick (23) a deschis scorul, iar Kurtic a egalat în minutul 55.
Moldoveanul Artur Ioniță a adus-o din nou în avantaj pe Benevento în minutul 67. Gazdele au sperat până la final că vor rămâne cu cele trei puncte, dar Dennis Man a fost cel care a stabilit scorul final printr-o reușită de excepție în minutu 88. Integralist cu Benevento, Dennis Man a marcat primul său gol pentru Parma, la 9 partide distanță de la debut.

Ce a spus Roberto D'Aversa după primul gol marcat de Man în Serie A

Serie A
Dennis Man, la un pas de revenirea în Serie A! Unde este dorit și în ce condiții se face transferul
08/01/2022 LA 18:59
Antrenorul Parmei, Roberto D’Aversa, este de părere că la modul în care s-a jucat, formația oaspete merita victoria: "În ciuda unei prime reprize slabe, cauzată de formația lui Benevento, care nu ne-a lăsat niciun spațiu, am meritat egalul și cred că meritam și mai mult. În repriza secundă, ne-am pus în dificultate oponenții, dar suntem triști că nu am obținut victoria", a declarat Roberto D’Aversa la conferința de presă.
Chiar și așa, D’Aversa știe care sunt avantajele și dezavantajele prezentate de echipa lui și speră ca jocul elevilor săi să se îmbunătățească pe viitor în scopul evitării retrogradării: "Sunt multe lucruri pozitive, dar sunt și câteva negative pe care trebuie să le îmbunătățim. În Serie A este esențial să nu primești gol. În ceea ce privește ocaziile pe care ni le-am creat, sunt mulțumit, dar se poate și mai bine. Pentru a ne atinge obiectivul, este esențial ca toți jucătorii să contribuie, atât titularii, cât și rezervele. În a doua repriză am făcut câteva schimbări pentru că în prima jumătate jocul a fost lent", a mai adăugat D’Aversa.
Serie B
"L-a văzut cineva?" Dennis Man, făcut praf de jurnaliștii italieni după ultimul meci al Parmei
12/12/2021 LA 19:56
Fotbal
"A semnat!" Presa internațională anunță transferul lui Dennis Man de la Parma
06/12/2021 LA 16:06