Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce scrie Gazzetta dello Sport după golurile marcate de Răzvan Marin și Dennis Man în Serie A

Irina Aldea

Publicat 18/04/2021 la 08:51 GMT+3

Răzvan Mari și Dennis Man au marcat într-un meci nebun din Serie A. Este vorba despre confruntarea dintre Cagliari și Parma din etapa a 31-a.

Cagliari - Parma, Răzvan Marin

Credit imagine: Getty Images

Românii Răzvan Marin și Denis Man au marcat câte un gol în partida de sâmbătă, din Serie A, dintre Cagliari și Parma, încheiat cu scorul de 4-3, după ce Parma a condus la pauză, cu 2-1. Cei doi au fost titulari, celălalt român de la Parma, Valentin Mihăilă, fiind introdus la pauză. Meci atipic pentru Serie A, între cele două echipe ce se duelează pentru evitarea retrogradării, în campionatul italian.
Cagliari și Parma au marcat împreună 7 goluri, două dintre ele aparținând românilor Răzvan Marin și Dennis Man. Parma a condus 0-2, cu golurile marcate de Pezzella (min. 5) și Kucka (min. 31). Gazdele au redus din diferență, înainte de pauză, prin golul lui Pavoletti (min. 39). Răzvan Marin și Dennis Man au început titulari, Valentin Mihăilă fiind introdus la pauză. Dennis Man a marcat golul de 1-3, în minutul 59, al doilea al său în Serie A, după care a fost rândul lui Răzvan Marin să reducă din diferență, în minutul 66, tot cu al doilea gol marcat în Italia (2-3).

Ce a scris Gazzetta dello Sport după evoluțiile lui Răzvan Marin și Dennis Man

Cagliari a obținut victoria în minutele suplimentare de joc, cu două goluri, în patru minute, marcate de Pereiro (min 90+1) și Cerri (min 90+4), nu înainte ca și Mihăilă să fi ratat o ocazie importantă de a înscrie, la scorul de 3-3. Înfrângerea de sâmbătă o duce pe Parma la 5 puncte în urma lui Cagliari, pe locul 19, cu 20 de puncte, și la 7 de primul loc peste linia roșie a retrogradatelor, ocupat de Torino, cu 27 de puncte.
"Cagliari, revenire de infarct în meciul cu Parma! Gazdele au câștigat cu 4-3, după ce au înscris două goluri în prelungiri. Dennis Man a marcat pentru 3-1 pentru Parma, dar Răzvan Marin a înscris imediat pentru 3-2, astfel că a păstrat suspansul. Au urmat cele două goluri marcate în prelungiri, iar Cagliari a câștigat. O remiză ar fi încurcat ambele echipe în cursa pentru evitarea retrogradării. A fost un meci în care ambele echipe au arătat ambiție și determinare, dar gazdele s-au impus cu 4-3 și au trimis Parma în abis. Iar acest lucru s-a întâmplat într-un mod foarte dur, cu două goluri marcate în prelungiri", au scris jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo