Cristiano Ronaldo a încasat 770 de "Fan Tokens" (tradus din engleză – jetoane) înaintea meciului lui Juventus cu Benevento de duminică. Ronaldo va încasa 770 de fan tokens la fiecare gol înscris de-acum înainte. Oficialii italieni au organizat un moment pentru superstarul portughez care a ajuns la 770 de goluri înscrise în carieră. Înainte de startul partidei cu Benevento, președintele bianconerilor i-a oferit lui Cristiano un tricou cu numărul 770 și înscripționat G.O.A.T. (Greatest of all time).
Tot atunci a fost marcat un alt moment important. A fost pentru prima dată când un fotbalist a fost recompensat cu criptomonede. "Fan Tokens $JUV" le permite fanilor să interacționeze cu clubul pe care-l susțin și să participe la diferite decizii adoptate în cadrul clubului prin intermediul aplicației Socios. Și alte cluburi uriașe au intrat pe această "piață" a criptomonedelor și folosesc platofrma pusă la dispoziției de Chiliz, printre care Manchester City, Barcelona, Atletico Madrid și PSG. Se crede că valoarea totală de fan tokens în sistemul Chiliz se ridică la peste 400 de milioane de dolari.
Criptomonedele, cunoscute și sub denumirea de monede virtuale sau bani digitali, nu sunt în realitate bani. Acestea sunt în totalitate digitale, ceea ce înseamnă că există doar în mediul online și că nu sunt acceptate de niciun stat. Criptomonedele există în baze de date cu reguli speciale care condiționează modul în care acestea sunt oferite diferitelor persoane. Important de precizat este că nu oamenii, ci formulele matematice decid acest lucru.
Cupa Mondială FIFA
Vești proaste pentru Portugalia! Lusitanii,fără un jucător important înainte de optimile Mondialului
IERI LA 18:06

Cristiano Ronaldo, performanță incredibilă atinsă la Juventus

770 este numărul de goluri înscrise de portughez în cariera sa de până acum, număr cu care Cristiano i-a depășit recordul brazilianului Pele.Ronaldo a ajuns la 770 de goluri în meciul contra echipei lui Răzvan Marin, Cagliari, atunci când a înscris un hattrick. Din cele 770 de goluri, 450 au fost înscrise de Cristiano în tricoul lui Real Madrid.
Portughezul a mai marcat 118 pentru Manchester United și 95 pentru Juventus. Pentru naționala Portugaliei, Cristiano a marcat de 102 ori și se apropie de recoordul iranianului Ali Daei, care a marcat 109 goluri la nivel de echipe naționale. Sărbătoarea dinaintea meciului cu Benevento nu i-a ajutat pe bianconeri, care au cedat cu 1-0 pe teren propriu.
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
29/11/2022 LA 13:32
Cupa Mondială FIFA
Adidas, verdict în cazul golului "fantomă" al lui Cristiano Ronaldo! Ce indică senzorii de pe minge
29/11/2022 LA 12:11