Articol scris de Andrei Bobeică
Roberto D'Aversa a vorbit la finalul meciului pe care Parma a fost foarte aproape să-l câștige contra Fiorentinei și a declarat că marea problema a echipei este că nu reușește victorii, în ciuda performanțelor de pe teren.
"Deși am făcut greșeli, am reușit să răsturnăm meciul și nu a fost ușor. Am fost naivi la golurile primite, dar în fotbalul italian, când adversarii sunt în dificultate, trebuie să ai personalitate, curaj și determinare de a rezolva jocul. Nu mi-a plăcut cum am gestionat posesia mingii în ultimele 3 minute. Am recuperat și ne-am grăbit să verticalizăm. Greșelile pe care le facem sunt lecții pentru noi.
Serie A
Ibrahimovic, de neoprit! Ce a spus despre retragerea din fotbal după ce a împlinit 40 de ani
03/10/2021 LA 20:48
În ultimele meciuri cred că am fost superiori adversarilor, cu excepția partidei cu Inter. Problema e că primim multe goluri și nu datorită abilității adversarilor, ci din cauza erorilor noastre.
Kucha a jucat cu o coastă ruptă, Laurini a jucat după mult timp și a avut crampe, cu Karamoh și Gervinho am stabilit de la început că nu vor juca tot meciul. Trebuie să eliminăm anumite erori, dar performanțele mă fac să cred că obiectivul este încă realizabil", a declarat antrenorul Parmei la finalul meciului.

Parma lui Man și Mihăilă, 17 meciuri fără victorie

Parma nu a mai câștigat de la un meci contra lui Genoa, din noiembrie 2020, când au învins cu 2-1. Trupa lui D'Aversa se află pe locul 19 în clasament, cu 16 puncte în 26 de meciuri.
Serie A
Jose Mourinho, dur după înfrângerea cu Lazio: "Arbitrajul nu s-a ridicat la înălțimea partidei"
27/09/2021 LA 08:56
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
23/09/2021 LA 15:07