Parma a remizat, scor 2-2, pe terenul lui Benevento, într-un meci contând pentru etapa a 29-a din Serie A.
Gazdele au condus în două rânduri, dar Parma a revenit de fiecare dată, golul egalizator fiind reușit de Dennis Man. Mijlocașul de 22 de ani a fost titular și a marcat cu o execuție superbă în minutul 88. Internaționalul român putea aduce toate punctele în contul Parmei, dar lovitura sa de cap din prelungiri a trecut puțin peste poartă.

Dennis Man, apreciat de jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport

Serie B
"Pur și simplu devastator!" Ce scrie presa din Italia despre Man și Mihăilă după victoria Parmei
13/09/2021 LA 07:03
Cea mai importantă publicație din Italia a catalogat drept "cel mai frumos al zilei" golul lui Man din meciul de la Benevento.
"În repriza a doua, Parma a început să crească în joc și a egalat prin Kurtic. Gagliolo a punctat și el după 17 minute scurse din repriza secundă, dar reușita a fost anulată de arbitrul Massa, după consultarea VAR, pentru un offside la Gervinho. Cinci minute mai târziu, Ioniță a înscris cu capul pentru Benevento. Totuși, Parma a egalat prin Man, care a marcat cel mai frumos gol al zilei, în minutul 88.", au scris cei de la Gazzetta dello Sport.
Egalul de astăzi nu o ajută prea mult pe Parma, dar păstrează aprinse speranțele salvării de la retrogradare. Echipa lui D'Aversa are 20 de puncte, cu 3 mai puține decât Torino, prima formație de deasupra liniei retrogradării, dar care are 2 meciuri mai puțin jucate. În etapa următoare, Parma are un meci infernal pe teren propriu, contra Milanului.
Serie B
Rivaldo, sfaturi pentru Man și Mihăilă la Parma: "Îi încurajez să se împrietenească cu Buffon"
24/08/2021 LA 12:21
Fotbal
Dennis Man, în atenția unui club important din Premier League! Unde este dorit jucătorul Parmei
22/08/2021 LA 07:20