Parma a remizat, scor 2-2, pe terenul lui Benevento, într-un meci contând pentru etapa a 29-a din Serie A.
Gazdele au condus în două rânduri, dar Parma a revenit de fiecare dată, golul egalizator fiind reușit de Dennis Man. Mijlocașul de 22 de ani a fost titular și a marcat cu o execuție superbă în minutul 88. Internaționalul român putea aduce toate punctele în contul Parmei, dar lovitura sa de cap din prelungiri a trecut puțin peste poartă.

Dennis Man, apreciat de jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport

Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
Cea mai importantă publicație din Italia a catalogat drept "cel mai frumos al zilei" golul lui Man din meciul de la Benevento.
"În repriza a doua, Parma a început să crească în joc și a egalat prin Kurtic. Gagliolo a punctat și el după 17 minute scurse din repriza secundă, dar reușita a fost anulată de arbitrul Massa, după consultarea VAR, pentru un offside la Gervinho. Cinci minute mai târziu, Ioniță a înscris cu capul pentru Benevento. Totuși, Parma a egalat prin Man, care a marcat cel mai frumos gol al zilei, în minutul 88.", au scris cei de la Gazzetta dello Sport.
Egalul de astăzi nu o ajută prea mult pe Parma, dar păstrează aprinse speranțele salvării de la retrogradare. Echipa lui D'Aversa are 20 de puncte, cu 3 mai puține decât Torino, prima formație de deasupra liniei retrogradării, dar care are 2 meciuri mai puțin jucate. În etapa următoare, Parma are un meci infernal pe teren propriu, contra Milanului.
Russian Premier League
Eric Bicfalvi, dublă în victoria lui Ural cu Dinamo Moscova! Ce au reușit ceilalți stranieri
30/04/2022 LA 13:57
Serie B
Detalii de ultimă oră despre viitorul lui Dennis Man după ce Parma a ratat promovarea în Serie A
21/04/2022 LA 07:27