Dennis Mna a fost cumpărat cu 13 milioane de euro de către Parma, dar nu a avut o evoluție pe măsura investiei făcute. Fostul golgheter de la Dinamo, Montini îi liniștește pe italieni.
”Dennis Man e criticat deja pentru că Parma ar fi trebuit să ia un jucător cu experiență sau care știa Serie A, dar în opinia mea acest băiat are calități fantastice. La Steaua a arătat un talent grozav și capacitatea de a marca. În România a înscris și are calități care îl vor face să funcționeze și în Italia. Dacă îi vor da timp să se adapteze, se va descurca foarte bine” a spus Mattia Montini pentru postul de radio italian Kiss Kiss.
https://i.eurosport.com/2021/02/01/2982877.jpg
Serie B
Mihăilă, aproape de revenirea pe teren! Care este starea lui Dennis Man. Anunțul presei din Italia
04/11/2022 LA 17:47

Pancu e convins că Man se va impune la Parma

Ca și Man, Pancu s-a transferat pentru prim adtă din Liga 1 la 22 de ani. Ca și Man, Pancu a ajuns în Italia. Fostul star de la FCSB are acum o misiune foarte grea la Parma, unde echipa este foarte aproape de retrogradare, în ciuda investițiilor masive din iarnă. Parma are doar 2 victorii în primele 26 de etape și are de recuperat, în acest moment, 6 puncte ăentru a ieși din zona roșie a clasametului din Serie A.
"În Italia e altceva, altă cultură tactică, altă pregătire fizică, alt regim de viață. Eu cred că are nevoie de 6 luni ca să se adapteze. Valentin Mihăilă s-a integrat deja, asta arată și inteligența jucătorului. Eu am ajuns în Italia de la echipa care era campioană, Rapid, fusesem antrenat de Mircea Lucescu și tot am avut probleme. A fost o situație care m-a ajutat fantastic pe viitor, dar mi-a fost greu. Antrenamentele se făceau de parcă erau meciuri. Aici, în România ți se dă șansă peste șansă, acolo nu te așteaptă nimeni”, a spus Daniel Pancu pentru Digisport. Pancu a evoluat pentru Cesena acum 20 de ani. În singurul sezon jucat în Serie B, Pancu a dat 3 goluri în 36 de partide.
Serie B
Campionatul din Europa cu 10 români este cel mai echilibrat din Europa! 3 puncte despart 7 echipe
19/10/2022 LA 11:30
Serie B
Veste proastă pentru Dennis Man! S-a accidentat și va rata următorul duel al Parmei din Serie B
15/10/2022 LA 05:26