Parma a remizat ieri pe terenul celor de la Benevento, scor 2-2, golul care le-a adus oaspeților un punct fiind marcat de către fotbalistul adus de la FCSB, Dennis Man, în minutul 88. Pentru gazde, Glick (23) a deschis scorul, iar Kurtic a egalat în minutul 55. Moldoveanul Artur Ioniță a adus-o din nou în avantaj pe Benevento în minutul 67.
Gazdele au sperat până la final că vor rămâne cu cele trei puncte, dar Dennis Man a fost cel care a stabilit scorul final printr-o reușită de excepție în minutu 88. Integralist cu Benevento, Dennis Man a marcat primul său gol pentru Parma, la 9 partide distanță de la debut. Totodată, Dennis Man a obținut o performanță uimitoare grație acestui gol.

Ce performanță a reușit Dennis Man la primul gol marcat în Serie A

Serie B
O nouă șansă pentru Dennis Man la Parma! Ce decizie au luat italienii cu privire la român
ACUM 10 ORE
Fostbalistul transferat în iarnă de la FCSB a reușit să înscrie primul lui gol în campionatul Italiei după 432 de minute jucate, depășindu-i astfel la acest capitol pe Adrian Mutu și Dorin Mateuț. Cei doi au reușit să înscrie în Serie A după 510, respectiv 449 de minute, Mutu tot pentru Parma, iar Mateuț pentru Reggiana.
În plus, Man i-a întrecut în acest clasament și pe Pușcaș și Mitriță, care au înscris primul gol în Serie A după 473 de minute pentru Benevento, respectiv după 461 de minute pentru Pescara. Totuși, Man nu este primul în acest clasament. El a fost depășit chiar de colegul de la Parma, Valentin Mihăilă, care a reușit să marcheze în Italia după 407 minute de joc.
Topul fotbaliștilor români care au marcat cel mai rapid în Serie A este condus de Florin Răducioiu, care a reușit această performanțădupă 119 minute pentru Bari, urmat de Adrian Stoian (Bari - 146 de minute), Marius Lăcătuș (Fiorentina - 265 de minute) și Gheorghe Hagi (Brescia - 308 minute).
Serie A
Dennis Man, la un pas de revenirea în Serie A! Unde este dorit și în ce condiții se face transferul
08/01/2022 LA 18:59
Serie B
"L-a văzut cineva?" Dennis Man, făcut praf de jurnaliștii italieni după ultimul meci al Parmei
12/12/2021 LA 19:56