Parma a remizat pe terenul celor de la Benevento, scor 2-2, golul care le-a adus oaspeților un punct fiind marcat de către fotbalistul adus de la FCSB, Dennis Man, în minutul 88. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 29 din Serie A. Pentru gazde, Glick (23) a deschis scorul, iar Kurtic a egalat în minutul 55.
Moldoveanul Artur Ioniță a adus-o din nou în avantaj pe Benevento în minutul 67. Gazdele au sperat până la final că vor rămâne cu cele trei puncte, dar Dennis Man a fost cel care a stabilit scorul final printr-o reușită de excepție în minutu 88. Integralist cu Benevento, Dennis Man a marcat primul său gol pentru Parma, la 9 partide distanță de la debut.

Dennis Man, omul meciului Benevento – Parma 2-2. Cum s-a descurcat Valentin Mihăilă

Serie B
O nouă șansă pentru Dennis Man la Parma! Ce decizie au luat italienii cu privire la român
ACUM 15 ORE
Dennis Man a avut o evoluție netrecută cu vederea în meciul cu Benevento. Fostul star al FCSB-ului a avut 54 de atingeri și o acuratețe a paselor de 81%. În plus, românul a reușit 2 driblinguri și 37 de pase corecte. Dennis Man a mai avut o intercepție și o centrare reușită. Sofa Score i-a acordat cea mai mare notă de pe teren: 8, fiind astfel declarat omul meciului. Doar fundașul Riccardo Gagliolo s-a apropiat de Man, cu 7.7.
În urma remizei din deplasarea cu Benevento, Parma a acumulat 20 de puncte, aflându-se în continuare pe penultima poziție a ierarhiei din Serie A. Formația la care evoluează Man și Mihăilă se află la 3 puncte în spatele celor de la Torino, ultima grupare care se află în afara locurilor retrogradabile.
Serie A
Dennis Man, la un pas de revenirea în Serie A! Unde este dorit și în ce condiții se face transferul
08/01/2022 LA 18:59
Serie B
"L-a văzut cineva?" Dennis Man, făcut praf de jurnaliștii italieni după ultimul meci al Parmei
12/12/2021 LA 19:56