Dennis Man a fost analizat atent de site-ul parmalive.com. Jurnaliștii italieni au avut multe cuvinte de laude pentru românul transferat de Parma de la FCSB pentru 13 milioane de euro.

"Din fericire, îl avem pe Man!"

Juventus și Parma se întâlnesc în această seară de la 21.45. în etapa 32 din Serie A, iar Dennis Man este anunțat ca titular.
Serie A
"El e numărul 1!" Kaka și-a ales atacantul favorit! Ce spune despre lupta pentru titlu din Italia
14/09/2021 LA 18:48
"Printre notele discordante ale acestui sezon, există una la care reacția este una de bucurie.
Ne referim la Dennis Man, atacantul născut în 1998 s-a remarcat prin spiritul de sacrificiu, dorința de a juca cât mai bine și, în special, prin calitățile tehnice.
Așa s-a întâmplat și la meciul cu Cagliari. Golul lui a adus echipa în avantaj, 3-1, putea fi momentul care tranșa disputa.
O execuție cu efect, plasată exact atât cât portarul Vicario să nu o poată atinge. O copie după șutul prin care a înscris la Benevento.
Sunt execuții în forță și precise, cu o tehnică de invidiat. Și-a făcut simțit impactul în Italia după o perioadă de acomodare.
Va rămâne și în Serie B? La prima vedere, nu ar avea probleme să joace în primul eșalon. Are deja două goluri marcate în deplasare, acum sperăm să-i vedem bucuria de a înscrie și pe Tardini", a scris sursa citată despre Dennis Man.
Dennis Man a jucat 12 meciuri pentru Parma de la transferul în Italia și a reușit să înscrie de 2 ori, contra lui Benevento și contra lui Cagliari.

Parma, salvare aproape imposibilă

Înaintea meciului cu Juventus, Parma ocupă locul 19, cu 20 de puncte, la 10 lungimi distanță de primul loc care permite rămânerea în Serie A și pe care se află Benevento.
De partea cealaltă, Juventus mai are doar șanse teoretice la titlu. Cu 7 etape înainte de final, bianconerii ocupă poziția a 4, la 13 puncte distanță de liderul Inter și tremură în lupta pentru locurile de Champions League.
Serie A
Juventus a făcut lista cu posibilii înlocuitori ai lui Ronaldo! Cine se află în atenția italienilor
26/08/2021 LA 08:57
Serie A
Ronaldo, criticat după ce a cerut să fie rezervă la Juventus! "Dacă nu e mulțumit, să plece!"
23/08/2021 LA 04:36