Radu Drăgușin a fost, în ultima vreme, protagonistul unor zvonuri potrivit cărora românul ar urma să fie împrumutat de Juventus în următorul sezon. Massimiliano Allegri ar vrea să-l includă pe tânărul fundaș în transferul lui Manuel Locatelli de la Sassuolo, pentru care Juventus ar urma să mai plătească 30 de milioane de euro.
Drăgușin ar putea fi împrumutat sau cedat definitiv la echipa lui Vlad Chiricheș, lucru care i-a nemulțumit pe fanii "Bătrânei Doamne". Aceștia s-au revoltat pe rețelele de socializare după ce au aflat că noul antrenor al echipei vrea să-l păstreze în lot pe Daniele Rugani, al cărui împrumut la Cagliari a expirat.
"Rugani nu e bun nici măcar la echipa U23. Drăgușin e de 100 de ori mai bun. Să aflu că el rămâne este o jignire la inteligența noastră, a fanilor. Dacă aș putea alege pe altcineva în locul lui Rugani, l-aș alege mai degrabă pe Montero să joace... chiar și acum (n.r. la 49 de ani)", a fost mesajul unui fan.
Fotbal
Napoli - Juventus 2-1. Torinezii sunt pe 16, fără victorie în Serie A. Reacția lui Allegri
11/09/2021 LA 19:53

"O declarație de sinucidere!"

"Să-l păstrezi pe Rugani este o primă declarație de sinucidere", a postat un alt suporter al lui Juventus.
Anunțul că Rugani va fi păstrat de Allegri la echipă a fost făcut de agentul Davide Torchia: "Dacă Juve voia să-l vândă, putea să o facă oricând voia. În acest moment, ei vor să-l păstreze, pentru că Allegri are o anumită idee despre defensivă și se pare că va continua așa", a spus impresarul.
Daniele Rugani, care mai are contract cu Juventus până în iunie 2023, a fost împrumutat sezonul trecut la Rennes și Cagliari.
Radu Drăgușin, care și-a prelungit în acest an contractul cu "Bătrâna Doamnă" până în 2025, a mai fost dorit în ultimele luni și la Genoa, dar și în Premier League, la Crystal Palace.
Premier League
Nedved, vicepreședintele lui Juve, era în direct la TV, când Ronaldo a dat golul 2 pentru United
11/09/2021 LA 17:04
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03