Radu Drăgușin a fost, în ultima vreme, protagonistul unor zvonuri potrivit cărora românul ar urma să fie împrumutat de Juventus în următorul sezon. Massimiliano Allegri ar vrea să-l includă pe tânărul fundaș în transferul lui Manuel Locatelli de la Sassuolo, pentru care Juventus ar urma să mai plătească 30 de milioane de euro.
Drăgușin ar putea fi împrumutat sau cedat definitiv la echipa lui Vlad Chiricheș, lucru care i-a nemulțumit pe fanii "Bătrânei Doamne". Aceștia s-au revoltat pe rețelele de socializare după ce au aflat că noul antrenor al echipei vrea să-l păstreze în lot pe Daniele Rugani, al cărui împrumut la Cagliari a expirat.
"Rugani nu e bun nici măcar la echipa U23. Drăgușin e de 100 de ori mai bun. Să aflu că el rămâne este o jignire la inteligența noastră, a fanilor. Dacă aș putea alege pe altcineva în locul lui Rugani, l-aș alege mai degrabă pe Montero să joace... chiar și acum (n.r. la 49 de ani)", a fost mesajul unui fan.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
20/01/2022 LA 08:42

"O declarație de sinucidere!"

"Să-l păstrezi pe Rugani este o primă declarație de sinucidere", a postat un alt suporter al lui Juventus.
Anunțul că Rugani va fi păstrat de Allegri la echipă a fost făcut de agentul Davide Torchia: "Dacă Juve voia să-l vândă, putea să o facă oricând voia. În acest moment, ei vor să-l păstreze, pentru că Allegri are o anumită idee despre defensivă și se pare că va continua așa", a spus impresarul.
Daniele Rugani, care mai are contract cu Juventus până în iunie 2023, a fost împrumutat sezonul trecut la Rennes și Cagliari.
Radu Drăgușin, care și-a prelungit în acest an contractul cu "Bătrâna Doamnă" până în 2025, a mai fost dorit în ultimele luni și la Genoa, dar și în Premier League, la Crystal Palace.
Liga
Cât de aproape a fost Allegri de a semna cu Real Madrid în 2021! "Totul era pus la punct"
12/01/2022 LA 07:28
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48