Articol scris de Andrei Bobeică
Nume importante din fotbal, dar și din istoria lui Juventus l-au criticat pe Cristiano. Printre ei, chiar și Luciano Moggi, fostul președinte al "Bătrânei Doamne", care a publicat o scrisoare deschisă în care îi cerea portughezului să accepte criticile, așa cum primește și laudele.
În plus, acesta a punctat că înainte de venirea lui Ronaldo la Torino, Juventus juca finale de Champions League, iar acum este eliminată în optimi.
Serie A
Ibrahimovic, de neoprit! Ce a spus despre retragerea din fotbal după ce a împlinit 40 de ani
03/10/2021 LA 20:48
Totuși, directorul sportiv al lui Juventus a spus public că Ronaldo este viitorul lui Juventus și nu se gândește la plecarea starului portughez de la Torino.
"Ronaldo este golgheter în Serie A, a câștigat 5 "Baloane de Aur". Este un privilegiu să-l avem şi îl ținem strâns. Cu siguranță reprezintă viitorul Juventus. Suntem foarte fericiţi de ceea ce face şi suntem încântaţi că avem astfel de campioni alături de noi", a declarat directorul campioanei din Serie A, potrivit juventusnews24.com.

Ultimul an al lui Ronaldo la Juventus?

Fostul fotbalist al lui Juventus, Toto Schillaci a vorbit despre situația în care se află Ronaldo acum și crede că portughezul va pleca de la Torino după valul de critici venit la adresa sa.
"Asta va fi ultimul an la Juventus. Nu știu dacă va primi o ofertă de prelungire din partea clubului, însă e sigur că nu va dura mult până își va găsi o nouă echipă. Criticile primite după Champions au fost excesive, vorbim despre cel mai bun atacant din lume. Se poate să aiba un meci slab, poate Juve și-a subestimat adversarul.
Sunt sigur că va da totul atât pentru el, cât și pentru club, demonstrând că episodul Porto a fost doar un accident. Cred că anul asta va câștiga Inter titlul, Juve va încheia pe locul doi, însă vor lupta până la final. Nu a fost un sezon ușor pentru bianconeri", a spus Schillaci pentru Gazzetta dello Sport.
Serie A
Jose Mourinho, dur după înfrângerea cu Lazio: "Arbitrajul nu s-a ridicat la înălțimea partidei"
27/09/2021 LA 08:56
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
23/09/2021 LA 15:07