Fundașul lui Lazio a avut o relație apropiată cu fostul său antrenor, iar presa din Italia anunță că Radu ar putea să-l urmeze pe Inzaghi, pe Giuseppe Meazza.

Gazzetta dello Sport, despre plecarea lui Ștefan Radu

Gazzeta dello Sport scrie că fundașul lui Lazio ar putea fi primul transfer al lui Inzaghi la Inter. Contractul lui Radu este pe care să expire, iar Lazio nu i-a propus prelungirea până acum.
Serie A
"El e numărul 1!" Kaka și-a ales atacantul favorit! Ce spune despre lupta pentru titlu din Italia
14/09/2021 LA 18:48
"Nu doar Inzaghi. Așa cum s-a mai întâmplat și în trecut, lui Lazio îi este teamă că nu doar antrenorul va pleca de la Roma la Inter. Inzaghi poate aduce cu el unul dintre veteranii din vestiar, Ștefan Radu. Contractul fundașului de 34 de ani expiră și nu s-au înțeles încă pentru prelungire.", anunță sursa citată.
Ștefan Radu este fotbalistul ce cele mai multe prezențe din istoria lui Lazio, 412. Fundașul a venit la Lazio în 2008 și este unul dintre veteranii echipei, alături de Parolo și Lulic.
Radu a jucat 33 de meciuri în acest sezon pentru Lazio și este un mare fan al lui Inzaghi. Acum 2 ani, antrenorul a convins conducerea clubului să-l păstreze pe Radu, deși ruptura dintre fotbalist și club părea iremediabilă.
În condițiile în care contractele lui D'Ambrosio, Kolarov și Ranocchia expiră cu Inter, Ștefan Radu este o soluție bună pentru Inter.
Serie A
Juventus a făcut lista cu posibilii înlocuitori ai lui Ronaldo! Cine se află în atenția italienilor
26/08/2021 LA 08:57
Serie A
Ronaldo, criticat după ce a cerut să fie rezervă la Juventus! "Dacă nu e mulțumit, să plece!"
23/08/2021 LA 04:36