Fundașul lui Lazio a avut o relație apropiată cu fostul său antrenor, iar presa din Italia anunță că Radu ar putea să-l urmeze pe Inzaghi, pe Giuseppe Meazza.

Gazzetta dello Sport, despre plecarea lui Ștefan Radu

Gazzeta dello Sport scrie că fundașul lui Lazio ar putea fi primul transfer al lui Inzaghi la Inter. Contractul lui Radu este pe care să expire, iar Lazio nu i-a propus prelungirea până acum.
Serie A
Ibrahimovic, de neoprit! Ce a spus despre retragerea din fotbal după ce a împlinit 40 de ani
03/10/2021 LA 20:48
"Nu doar Inzaghi. Așa cum s-a mai întâmplat și în trecut, lui Lazio îi este teamă că nu doar antrenorul va pleca de la Roma la Inter. Inzaghi poate aduce cu el unul dintre veteranii din vestiar, Ștefan Radu. Contractul fundașului de 34 de ani expiră și nu s-au înțeles încă pentru prelungire.", anunță sursa citată.
Ștefan Radu este fotbalistul ce cele mai multe prezențe din istoria lui Lazio, 412. Fundașul a venit la Lazio în 2008 și este unul dintre veteranii echipei, alături de Parolo și Lulic.
Radu a jucat 33 de meciuri în acest sezon pentru Lazio și este un mare fan al lui Inzaghi. Acum 2 ani, antrenorul a convins conducerea clubului să-l păstreze pe Radu, deși ruptura dintre fotbalist și club părea iremediabilă.
În condițiile în care contractele lui D'Ambrosio, Kolarov și Ranocchia expiră cu Inter, Ștefan Radu este o soluție bună pentru Inter.
Serie A
Jose Mourinho, dur după înfrângerea cu Lazio: "Arbitrajul nu s-a ridicat la înălțimea partidei"
27/09/2021 LA 08:56
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
23/09/2021 LA 15:07