Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gestul impresionant făcut de Osimhen! Cum își petrece vacanța fotbalistul transferat pentru 70 de milioane de euro

Bianca Dumitru

Publicat 25/06/2021 la 17:27 GMT+3

Victor Osimhen, atacantul cumpărat de Napoli în schimbul a 70 de milioane de euro, își petrece vacanța în cartierul în care a copilărit, jucând fotbal cu amatorii din Lagos, cărora le-a înmânat la finalul partidei echipamente de joc.

Victor Osimhen în Lagos, în timpul unui meci cu prietenii din copilărie

Credit imagine: facebook

Victor Osimhen nu a uitat de unde a plecat. Fotbalistul, pentru care Napoli a plătit 70 de milioane de euro în septembrie 2020, își petrece vacanța alături de prietenii săi din copilărie. Atacantul a mers în Lagos, unde a fost văzut antrenându-se cu un grup de fotbaliști amatori, pe terenurile pe care a început și el să joace fotbal atunci când era doar un puști.
În timpul meciului, sportivul în vârstă de 22 de ani le-a dat sfaturi și indicații prietenilor lui, iar la finalul partidei le-a împărțit acestora echipamente de joc.
În sezonul 2020/21, nigerianul, transferat pentru o sumă record în Serie A, a lipsit destul de mult de la Napoli din cauza unei accidentări la umăr și a coronavirusului, însă, în ultimele 11 meciuri din Serie A a reușit 7 goluri, astfel că așteptările fanilor pentru următoarea stagiune sunt destul de ridicate.

Povestea de viață dură a lui Osimhen

După transferul la Napoli, Victor Osimhen și-a spus povestea impresionantă pentru Sky Sport Italia. Atacantul a dezvăluit că a avut o copilărie foarte grea, astfel că este conștient de șansa oferită.
"Am crescut într-un loc în care speranța era ceva rar. Copilăria mea a fost foarte grea de care nu îmi amintesc cu plăcere. Mama a murit și la puțin timp tata a rămas fără slujbă, iar eu am muncit de mic pentru a face rost de bani pentru familia mea.
Eu am fost nevoit să lupt pentru a supraviețui. Am plecat de acasă când eram foarte mic, stăteam pe străzile din Lagos. Am făcut tot felul de munci, am tuns iarba, făceam anumite livrări pentru vecini, le vindeam apă, totul pentru a avea ce să mănânc și pentru a-mi ajuta familia", a povestit Osimhen.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo