Victor Osimhen nu a uitat de unde a plecat. Fotbalistul, pentru care Napoli a plătit 70 de milioane de euro în septembrie 2020, își petrece vacanța alături de prietenii săi din copilărie. Atacantul a mers în Lagos, unde a fost văzut antrenându-se cu un grup de fotbaliști amatori, pe terenurile pe care a început și el să joace fotbal atunci când era doar un puști.
În timpul meciului, sportivul în vârstă de 22 de ani le-a dat sfaturi și indicații prietenilor lui, iar la finalul partidei le-a împărțit acestora echipamente de joc.
Serie A
Povestea de viață a lui Osimhen, atacantul de 70 de milioane: "Am vândut apă ca să pot trăi"
11/10/2020 LA 07:39
În sezonul 2020/21, nigerianul, transferat pentru o sumă record în Serie A, a lipsit destul de mult de la Napoli din cauza unei accidentări la umăr și a coronavirusului, însă, în ultimele 11 meciuri din Serie A a reușit 7 goluri, astfel că așteptările fanilor pentru următoarea stagiune sunt destul de ridicate.

Povestea de viață dură a lui Osimhen

După transferul la Napoli, Victor Osimhen și-a spus povestea impresionantă pentru Sky Sport Italia. Atacantul a dezvăluit că a avut o copilărie foarte grea, astfel că este conștient de șansa oferită.
"Am crescut într-un loc în care speranța era ceva rar. Copilăria mea a fost foarte grea de care nu îmi amintesc cu plăcere. Mama a murit și la puțin timp tata a rămas fără slujbă, iar eu am muncit de mic pentru a face rost de bani pentru familia mea.
Eu am fost nevoit să lupt pentru a supraviețui. Am plecat de acasă când eram foarte mic, stăteam pe străzile din Lagos. Am făcut tot felul de munci, am tuns iarba, făceam anumite livrări pentru vecini, le vindeam apă, totul pentru a avea ce să mănânc și pentru a-mi ajuta familia", a povestit Osimhen.
MLS
Insigne pleacă în MLS la doar 30 de ani pentru a scrie istorie! Salariul uriaș pe care îl va încasa
08/01/2022 LA 17:28
Serie A
Juventus - Napoli 1-1 | Torinezii pierd teren în lupta pentru un loc de Champions League
06/01/2022 LA 21:51