Zlatan Ibrahimovic poate face orice. La 39 de ani este golgheterul liderului din Serie A, deși a jucat doar 6 meciuri, dar în același timp reușește să domine scena social media prin aparițiile sale spectaculoase.
Zlatan i-a ănfuriat pe fanii Milanului după ce a confirmat că va fi prezenta pe scena Festivalului de Sanremo, așa cum a promis inițial în vară. Nu ar fi o problemă dacă suedezul s-ar duce în timpul liber, însă cel mai celebru festival de muzică italiană este programat în zilele în care Milan are meciuri importante. Prezentatorul showului de la Palatul Ariston, Amadeus a cofirmat faptul că Ibra va fi alături de el pe scenă în modul său. "Eu ca fan al Interului pot spune că aș vrea ca Ibrahimovic să fie la Sanremo și nu la San Siro, dar vom vedea cum schimbăm programul pentru ca el să ajungă direct la meciuri"
Serie A
Ibrahimovic, de neoprit! Ce a spus despre retragerea din fotbal după ce a împlinit 40 de ani
03/10/2021 LA 20:48

Ibrahimovic, motorul lui Milan

Ibrahimovic este cel mai important jucător de la Milan și a lipsit mai multe meciuri în acest final de an din cauza unei accidentpri. Echipa lui Pioli a supravieșuit pe primul loc, la 10 puncte de campioana Juventus, dar fanii se tem că presiune va crește și echipa va avea mare nevoie de golgheterul ei în primăvară. Zlatan câștigă 7 milioane de euro pe an la Milan și ar putea rata meciurile cu Udinese, 3 martie pe teren propriu și Verona, 7 martie în deplasare din cauza faotului că va fi ocupat cu Festivalul de la Sanremo. Acesta este programat să înceapă pe 2 martie și se va încheia chiar pe 6.
Italienii i-au făcut deja programul lui Ibrahimovic în acea perioadă.
  • 2 martie - antrenament dimineață la Milanello, seara festivalul de la Sanremo
  • 3 martie - meci cu Udinese, apoi la Festival
  • 4 și 5 martie - antrenament dimineață, festival seara
  • 6 martie - antrenament Milanello + finala festivalului + zbor la Verona
  • 7 martie - Verona - Milan
Pentru orice om o săptămână de acest gen ar fi foarte obositoare. Vorbim, însă, de Zlatan. Chiar și la 39 de ani este într-o formă extraordinară!
Liga
Suarez a atins o bornă istorică! Doar Ronaldo și Ibrahimovic se pot lăuda cu o asemenea performanță
24/09/2021 LA 12:29
Liga Campionilor UEFA
"Am crezut că este o glumă!" Ibrahimovic, surprins de colegii săi înainte de debutul în UCL
17/09/2021 LA 07:55