Zlatan Ibrahimovic s-a accidentat în meciul cu Juventus de la finalul sezonului 2020/21 al Serie A, după un duel cu Matthijs de Ligt. Medicii lui AC Milan au considerat că fotbalistul se va reface fără a avea nevoie de operație. În ciuda primelor informații, după ce au văzut că timp de 6 săptămâni starea lui nu s-a ameliorat, doctorii au luat decizia de a-l trimite la un spital din Roma.
Astfel, Ibrahimovic a fost operat la genunchiul stâng la spitalul UPMC Salvator Mundi International, de către medicii Volker Musahl și Fabrizio Margheritini, care au acționat sub supravegherea șefului echipei medicale de la AC Milan, Stefano Mazzoni, și a medicului ortoped al clubului, Roberto Pozzoni.
"Zlatan Ibrahimovic a suferit o operație artroscopică la genunchiul stâng la Spitalul UPMC Salvator Mundi International din Roma. Zlatan este bine și va începe imediat procesul de recuperare", au anunțat cei de la AC Milan după intervenția chirurgicală.
Liga
Suarez a atins o bornă istorică! Doar Ronaldo și Ibrahimovic se pot lăuda cu o asemenea performanță
ACUM 10 ORE
Potrivit jurnaliștilor de la Gazzetta dello Sport, fotbalistul în vârstă de 39 de ani va avea nevoie de o lună de refacere până va putea relua alergările, după încă o lună urmând a putea reveni pe teren.
Liga Campionilor UEFA
"Am crezut că este o glumă!" Ibrahimovic, surprins de colegii săi înainte de debutul în UCL
17/09/2021 LA 07:55
Liga
Soldado şi-a găsit echipă! A semnat cu formaţia care a transferat 142 de jucători de peste 30 de ani
09/09/2021 LA 11:21