Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Inter, 7 victorii consecutive în Seria A! Skriniar a adus cele 3 puncte cu Atalanta

Eurosport
DeEurosport

Publicat 08/03/2021 la 23:49 GMT+2

Inter și Atalanta au început meciul gândindu-se la obiective diferite. Trupa lui Conte e favorită la titlu, în timp ce Atalanta speră să prindă locurile de Champions League la finalul sezonului.

Milan Skriniar esulta dopo il gol del vantaggio contro l'Atalanta, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Bobeică
Prima repriză a început echilibrat, iar cele mai bune atacuri din Serie A nu au produs multe ocazii. Rezultatul pauzei a fost surprinzător 0-0.
A doua repriză a început în același ritm, dar Inter a deschis scorul în minutul 54 prin Skriniar, la o fază la care trupa lui Conte ceruse și un penalty. Golul marcat de fundașul lui Inter a rezolvat mai ușor însă faza.
Până la final, și Inter, și Atalanta puteau marca, dar Lukaku, Zapata sau Lautaro Martinez s-au întrecut în ratări.

Inter, favorită la titlu

Echipa lui Conte rămâne pe primul loc cu 62 de puncte și este principala favorită la titlu în Serie A. Inter a ajuns la 7 victorii consecutive după meciul cu Atalanta și e mai aproape ca oricând să întrerupă seria lui Juventus, de 9 titluri câștigate consecutiv.
Rivala din oraș, AC Milan este pe locul 2 la 6 puncte distanță, iar podiumul este completat de Juventus, cu 53 de puncte, dar un meci mai puțin.
De partea cealaltă, echipa din Bergamo rămâne pe locul 5, la doar un punct de Roma, care se clasează pe ultimul loc ce permite accesul în Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo